Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

Dramatik på Ring Djursland

Yokohama Cup
1601-2000cc 

10/08/04 
Yokohama

-Søren B. Mortensens weekend
Weekendens løb på den nyrenoverede Ring Djursland blev fyldt med dramatik og spænding. Søren B. Mortensen og hans Yokohama Cup Peugeot 206 GTI var mere end tæt på begivenhederne.
 

Som for alle andre var banen "ny" for Søren B. Mortensen. Baneforløbet var det samme, men asfalten nylagt, da 1. tidtagning skal køres. Imidlertid drillede opsætningen og hverken sporing eller camper var rigtig til banen. Resultatet bliver derfor en 12. plads blandt de 18 deltagere.
Erfaringerne fra den første tidtagning blev brugt til at få tingene rettet til anden tidtagning, hvor resultatet blev en anderledes lovende 7. hurtigste tid. Med de resultater i bagagen var Søren B. klar til søndagens udfordringer.


Søren B. Mortensen på vej i tidtagningen, mens alt endnu foregik på landjorden...
(Foto: Motorsporten.dk)

Da starten går til søndagens første heat, skyder den hvide Peugeot øjeblikkelig et par pladser frem og begynder en spændende dyst med bl.a. Kent Iversen. Da feltet kører mod "hullet" for anden gang opdager Søren, til sin skræk, at bremsepedalen går i bund, da der er allermest brug for den!
I det tætte felt forsøger han at afværge konkurrenterne, ved at køre ind over græsrabatten på inderkredsen. Her sender en række halmballer imidlertid bilen 2-3 meter i luften. Som om det ikke er slemt nok, så lander han oven på Kent Iversens bil og begge biler havner med store skader i den nye, større sandkasse.


...og efter en flyvetur, der landede oven i Kent Iversen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Buret i Søren B. Mortensens Peugeot er trykket ind til kardantunnellen i højre side, hvilket stadig har resulteret i et par brækkede ribben. Kent Iversen fik efter hospitalsindlæggelse konstateret hjernerystelse. Siden uheldet har Søren løbende været i kontakt med Kent, for at høre til helbredet, efter et uheld der har gjort stort indtryk på begge.

Lige nu venter der en anderledes hovedpine for Søren B. Mortensen og hans team. Bilen er totalskadet og kommer kun ud at køre i et nyt karosseri. Med tre løbsweekender tilbage af 2004-sæsonen og endnu ikke fastlagte planer for 2005, skal der tælles på knapper og overvejes hvad der skal ske i nærmeste fremtid. De nærmeste forpligtelser, bl.a. en sponsorevent i denne uge, vil blive gennemført med lejet materiel, som erstatning for den ødelagte bil - Søren har været med i motorsport i en menneskealder og ved af erfaring at uheld sker og at det gælder om at komme videre.

Jesper O. Hansen

Læs mere om:
  • 08/08/04 - Ring Djursland - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: