Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 0-1600cc

Mikkelsen kæmper videre

Yokohama Cup
0-1600cc 

10/08/04 
Yokohama

Henrik Mikkelsen er stadig med i guldkampen i Yokohama Cup'en for 0-1600 ccm, selvom han måtte nøjes med en 5. og 6. plads i weekendens løb på Ring Djursland.
 

'Mikkel' havde en del problemer tidligt på weekenden. "Bilen var åbenbart faldet ned af bukken, og det gjorde at vi skulle have en ny tank i bilen. Vi ledte, men vi fik alligevel tanken klar. På den måde var det i det hele taget fantastisk at vi kom til start," siger Henrik Mikkelsen.

Han glædede sig særlig over de nye forhold som kørerne blev budt. "Banen er kanon - det var synd at der var lidt med asfalten, men den der så er der er meget bedre end på de øvrige danske baner. Det er virkelig en lækker bane - helt uden nogen form for ujævnheder," siger han - også selvom Djursland ikke har været 'Mikkels' favoritbane!


'Mikkel' var begejstret for de nye forhold på Ring Djursland
(Foto: Motorsporten.dk)

Peugeot-køreren havde dog sine problemer at slås med. Det var særlig svært at få raceren til at gribe i asfalten - "og de andre kører jo bare videre," som han tørt konstaterer. "Vi må bare fortsætte med at kæmpe videre for at være med fremme. Til det næste løb får vi support fra Peugeot Engineering til opsætningen. Vi kørte nogle fine løb, men går efter metal. Defensiv kørsel er ikke lige mig," slutter han.

Det næste løb køres på Jyllands-Ringen den 4. og 5. september.

Benji

Læs mere om:
  • 08/08/04 - Ring Djursland - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 0-1600cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: