Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault

Wulff og Formel 1

Formel Renault 
09/08/04 

Formel Renault- i Shanghai
Jesper Wulff Laursen får international chance forærende, han skal være Formel 1 opvarmer til Grand Prix'et i Shanghai.
 

Efter løbet på Ring Djursland blev Jesper Wulff orienteret om, at han skal til Shanghai sidst i september måned og køre forløb til det kinesiske Grand Prix på den nye Formel 1 bane.
Det er Team Aarhus Racings ene hovedsponsor Henrik Kristensen fra Denver Electronics A/S, som har foranlediget at Jesper fik denne enestående mulighed for at vise sine store motorsportstalenter frem for de store Formel 1 teams.

Henrik Kristensen har lavet en aftale med sin leverandør, Audio- og DVD producent "Ohayo" i Hongkong om, at Team Aarhus Racing deltager i det store åbningsløb sidst i september måned.
Der afvikles et Formel Renault 2000 løb som opvarmning til det store Grand Prix. I opvarmingsløbet deltager ca. 50 Formel Renault 2000 og blandt disse skal Jesper Wulff forsøge at bevise sit værd.

Det var en meget, meget glad Jesper Wulff Laursen, som blev interviewet af TV 2 - live fra Ring Djursland, ligesom Jesper blev interviewet af flere danskel nyhedsmedier.
Jespers første kommentar til Århus Stiftstidende var:
"Jeg er eddermamneme overrasket...pulsen steg og jeg glæder mig helt vildt".

Team Aarhus Racing og Henrik Kristensen har i dag haft kontakt til løbsarrangøren i Shanghai.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk

Læs mere om:
  • 26/09/04 - Shanghai - Formel 1
  •