Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC weekend

Flot placering til Philip Andersen

DTC weekend 
09/08/04 

Efter lang tids tålmodig venten, kom der endelig en topplacering til Philip Andersen. De mange forbedringer gav resultat i denne weekend.
 

Philip Andersen og K-motorsport har længe kæmpet med bilen. Og endelig kom der et af de længe ventede topresultater. Og det skete endda på en ny asfalt som ingen kendte, og som blev lagt om i weekendens løb. Det gav ens forhold for alle.

Den ombyggede Ring Djursland var et af de spændene momenter i weekenden. Hvordan ville den nye asfalt være? Ikke ret god i svingene viste det sig, det blev simpelthen kørt op om lørdagen, men takket være en flot indsats, lykkedes det at ligge en ny belægning på til søndagens løb. Alle kørerne i DTC feltet fik nogle få omgange i warmuppen til at vænne sig til den nye asfalt. Her var Philip placeret som nr. 12. Men det vigtigste var nu alligevel den egentlige tidtagning hvor Philip Andersen placerede sig som en flot nr. fire. Efter søndagens warmup skulle der så køres den vigtige Super pole der endeligt afgør startplaceringen til DTC prefinalen.


Philip Andersen på Ring Djurslands nye asfalt
(Foto: Motorsporten.dk)

I Super polen kørte Philip Andersen femtebedste tid. Der var forhåbninger om noget godt til præfinalen. Men desværre kunne Philip ikke helt holde sin placering i præfinalen, hvor han sluttede som nr. 8. Flere af de bagved placerede storfavoritter rørte ganske alvorligt på sig og kørte forbi Philip i præfinalen. Men fighteren i ham havde ikke givet op. I selve hovedløbet startede Philip som nr. 8 og takket være uenighed mellem flere af de forankørende kørte Philip sig frem til én fjerdeplads. Det kunne måske endda være blevet til en endnu bedre placering, men to faktorer spillede ind. Undervejs i hovedløbet var tredje gear i bilen desværre blevet træt og ville ikke være med mere. Philip Andersen siger at der var store muligheder for at han kunne have overhalet Martin Jensen og Mike Legarth, men da de to konkurrenter havde travlt med deres egen tætte duel, valgte Philip Andersen at forholde sig lidt afventende. Og det var tilsyneladende en god beslutning. Tredje gearet var væk, hvilket giver en begrænsning. Og de to førnævnte konkurrenter kæmpede så tæt at Martin Jensen desværre for ham, endte i autoværnet, sparede Philip Andersen derved at komme i karambolage og undgik i værste fald at måtte udgå. En klog beslutning.


Philip Andersen på vej mod fjerdepladsen
(Foto: Motorsporten.dk)

Fjerdepladsen er Philip Andersens bedste placering i denne sæson, og som han udtrykte det efter løbet, så er teamet og han nu der hvor de hele tiden har villet være. De mange ændringer der er foretaget på bilen, har nu vist sig deres berettigelse og ikke mindst gavn. Så de resterende afdelinger i dette års DTC mesterskab skaber forhåbninger om flere flotte placeringer til Philip Andersen og K-motorsport.

Dons

Læs mere om:
  • 08/08/04 - Ring Djursland - DTC weekend
  •