Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Hurtig Jason igen uheldig

Danish
Touringcar
Challenge 

09/08/04 

Jason Watt viste, at han trods sit manglende held i denne sæson, stadig er blandt DTC-feltets hurtigste da han i søndagens Super-pole kørte anden-hurtigste tid, kun slået af den mesterskabsførende Toyota-kører Henrik Lundgaard.
 

Jason fortæller: "Lørdag prøvede vi forskellige opsætninger primært på bagvognen og selvom tiden i tidtagning kun var ottende-hurtigst var jeg godt tilfreds, for vi arbejdede i den rigtige retning. Søndag morgen justerede vi så bilens differentiale og sammen med de andre små ændringer vi havde lavet lørdag aften, skulle det vise sig at give lige det vi forventede!"

I Superpole, hvor de 12 bedste fra lørdagens tidtagning dyster om startplacering til pre-finalen, var Jason 0,2 sekunder efter Henrik Lundgaard og en sølle tusindedel sekund foran Seat-køreren Michel Nykjær, og selvom Ring Djursland aldrig har været Herlev-drengens favoritbane trods en 3. plads i sidste års finale som bedste forhjulstrækker, var han glad for at starte to'er til pre-finalen.

Jason fortsætter: Min omgang i superpole var jeg godt tilfreds med, dog er der altid et par sving hvor man godt ku' ha' hentet en tiendedel eller to, men jeg er alligevel glad for min tid!


Starten på Pre-Finalen.
(Foto: Motorsporten.dk)

En ufrivillig tyvstart i pre-finalen kostede Jason en stop & go straf som satte ham helt tilbage i feltet.

Jason forklarer: Højre hånd har jeg på rattet og speederen, med venstre hånd på koblingen finder jeg koblingspunktet og så begynder bilen desværre at trille en anelse så jeg bliver nødt til at slippe speederen for at bremse med det resultat at bilen igen rykker sig lige inden starten. Hamrende ærgeligt og straffen var iorden for regler er regler, men det var altså ikke med vilje!".

Resultatet blev en 15. plads i pre-finalen så mulighederne for en podieplads lå langt ude i horisonten, men Jason viste sig igen fra sin bedste side da han figtede sig op igennem feltet og takket være et par spektakulære uheld foran i feltet på løbets sidste omgang, fik kørt sig hjem på en flot 6. plads. Og med tredje hurtigste tid i finalen, kun slået af finalevinder Casper Elgaard og teamkammeraten Jan Magnussen, kunne Jason godt finde sit kendte smil frem igen efter at have været igennem endnu en uheldspræget weekend.

Jason fortæller: "Min sæson med uheld ser ud til ingen ende at tage, men i sidste ende vil jeg hellere være hurtig og forfulgt af uheld end komme til det stadie hvor jeg ikke kan følge med mere!"

Næste løb er 5. september ved Grand Prix Danmark på Jyllands Ringen.

Watt.dk
Morten Remar


Læs mere om:
  • 08/08/04 - Ring Djursland - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her