Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

Team Schantz klar til Djursland

Yokohama Cup
1601-2000cc 

06/08/04 
Yokohama

Flemming Schantz og Jesper Carlsen tilbage i Yokohama Cup efter sommerpausen.
Sommerperioden har været en stille tid for kørerne i både DTC og Yokohama Cup, men nu er kørerne klar til at køre race igen.
 

Sommeren er i Team Schantz blevet brugt ihærdigt på at få trimmet de to Peugoet 206 GTI racere som Flemming Schantz og Jesper Carlsen deltager i. Bilerne er tjekket helt igennem og teamet er topmotiveret og klar til at kæmpe om pointene i weekendens afdeling på Ring Djursland.


Flemming Schantz.
(Foto: Niels Husted)

- Jeg har store forventninger til weekendens løb. Vi er helt parate og klar til at komme i gang igen, og jeg tror på vi nok skal få et godt resultat. Personligt håber jeg, at kunne køre mig i top seks, men lad os vente at se, hvordan det går. Alt kan ske i motorsport, siger Flemming Schantz.

Også Jesper Carlsen ser frem til igen at køre Yokohama Cup. Som han har vist tidligere, er han mand for at blande sig i toppen af feltet.
- Jeg håber på det bedste, og at jeg kan give de nærmeste konkurrenter kamp til stregen og få god fart i bilen, siger Jesper Carlsen.


Læs mere om:
  • 08/08/04 - Ring Djursland - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: