Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Ring Djursland er den bedste bane

Danish
Touringcar
Challenge 

07/08/04 

"Ring Djursland er den bedste bane i Danmark" siger John Nielsen som svar på et direkte spørgsmål. Med sit kuperede terræn, som gør banen unik, har den simpelthen ingen konkurrenter når titlen "Danmarks bedste Motorbane" skal uddeles siger John.
 

For Team Essex Invest er Ring Djursland en bane man gerne kører på. Her har teamet haft deres første dobbeltsejr og begge deres kørere er forelskede i den bane.
BMW'erne er blevet toptrimmet siden Ring Knutstorp og teamet forventer ikke andet end at kunne køre med der hvor de fleste point uddeles.

"Vi har kun et mål hos Team Essex Invest, og det er at angribe" siger teamchef John Nielsen. Årets første afdeling kostede Teamet dyrt med 0 point for begge biler og det har selvfølgelig nødvendiggjort en politik som er simpel. Satsning hele tiden.

Toyota har vist sig at være teamet som har overtaget rollen fra Peugeot som værende Team Essex Invest`s største konkurrent. Med deres konstante og hurtige kørsel er de klart favoritter til mesterskabet men men men, sæsonen er stadig kun halvvejs og alt ske, så lad os se.

Jens Møller er den Essex kører der har haft den største udvikling i løbet af sæsonen.
"John Nielsen" At se Jens udvikle sig som racerkører er en stor fornøjelse og vi tror på at Jens hen mod enden af sæsonen, kommer til at ligge meget tæt på både Casper og jeg selv. Vi så et lille glimt af Jenses kunnen på Knutstorp hvor han var anden hurtigste bil under warmup, og det kun 1 tiendedel langsommere end Casper Elgaard.
Hver gang Jens sætter sig i bilen kører han stærkere end tidligere. Det har ikke vist sig i form af resultater endnu men det kommer, og så bliver privatcuppen ikke Jenses hovedmål men top 5 placeringer totalt. Det er vi stolte af i Teamet og føler at vi har fået en erstatning for Pierre Legarth som helt lever op til vores forventninger og som Pierre, er en rigtig Teamplayer.

Da vi er et Århus firma betragter vi næsten banen som hjemmebane og Ring Djursland er derfor, det løb hvor vi har det største antal Essex Invest medarbejdere ude på banerne. Dem sætter vi stor pris på at kunne levere et godt show for men selvfølgelig også for alle vores andre trofaste fans.

Konkurrencen er blevet hårdere end nogensinde i Dansk Motorsport. Ring Knutstorp var et klart bevis herpå. Team Essex Invest havde regnet med at Pontus Mörth og Kurt Thiim ville køre stærkt i Sverige, og det gjorde de. Lige pludselig er der blevet endnu trængere i toppen og der er derfor lagt op til noget rigtig spændende race.
11 biler indenfor 7 tiendedele af et sekund er meget tæt. Også tættere end man kunne forvente men det er en realitet og taler for det danske reglement og måden det udføres på. Ingen andre mesterskabs serier i verden er tættere.
Så det de mindste ting der gør forskellen og det har tvunget teamet ud i at være endnu mere påpasselige og nøjagtige i deres arbejdsmetoder samt analysering af problemer hen ad vejen. Team Essex Invest arbejder meget koncentreret og målrettet på at indhente det tabte i en meget hård presset situation.

Teamet har både haft 2nden og 3djepladser i kørernes mesterskab, samt er regerende mestre i Teamkampen, så alt andet end sejr i begge mesterskaber ligger under de mål som teamet satte sig selv i begyndelsen af sæsonen, siger Teamkoordinator Peter Jæger. Vi skal simpelthen vinde !!!!, det er det giver os motivationen til endnu større opgaver.

Team Essex Invest
John Nielsen
Teamchef / Manager Motorsports


Læs mere om:
  • 08/08/04 - Ring Djursland - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her