Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Casper ser på weekenden

Danish
Touringcar
Challenge 

06/08/04 

Jeg glæder mig meget til løbet på Ring Djursland i denne weekend, ikke mindst efter en meget skuffende placering i Sverige
 

Ring Djursland er altid en spændende bane at kører på, selvom banen kun har 4 sving, men alle fire sving er en udfordring. Sidste år på Ring Djursland gik det godt for Teamet og jeg. Med en pole position, ny banerekord samt en 1. og 2. Plads til mig, samt double sejre til teamet i finalen sidste år, forventer jeg mig meget af denne weekend.

Efter en middelmådig første halve sæson, hvor uheld har spillet en stor rolle for Teamet og jeg, glæder jeg mig til at tage hul på den sidste halvdel af sæsonen, hvor det nu er tid til de gode resultater for mig.

Efter jeg er blevet udråbt som en af de store favoritter til dette års DTC mesterskab, er det hårdt at se tilbage på den halve sæson som er gået og se sig selv som nr. 6 i den samlede placering! Men motorsport er en utaknemlig sportsgren, hvor der er mange ting som spiller ind og først når alle disse "brikker" går op i en højre enhed kan man kører en sejr hjem.

Intet er vundet og intet er tabt, der er stadigvæk lang vej endnu da vi som sagt mangler halvdelen af sæsonen, som jeg forventer mig meget af , intet er afgjort før det sidste løber er kørt ..

Jeg er dog realist, jeg kan godt se at mine odds ikke er lige så gode som de var ved sæsonstart. Der er kun en vej frem og det er at kører efter sejre i alle løb, jeg kan ikke være tilfreds med en sekundære placeringer - Så må det bære eller briste..

Lad os alle krydse fingere for en god weekend på Ring Djursland, gerne a la sidste år.

Jeg håber vi ses på Ring Djursland til en solring weekend i Tema Essex Invests "tegn "

Team Essex Invest
Casper Elgaard


Læs mere om:
  • 08/08/04 - Ring Djursland - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her