Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Guy Smith i CCWS

CCWS 
06/08/04 

En af Le Mans heltene fra 2003, Guy Smith, er tilbage i Formel racing. Han får chancen i et enkelt løb i denne weekend i CCWS.
 

Guy Smith der sammen med Tom K. vandt Le Mans i Bentley i 2003, får i denne weekend chancen for at begå sig der hvor han allerhelst vil være, nemlig i en Formel bil. Det er Rocketsports Racing teamet der giver ham chancen på Road America.

Guy Smith har tidligere kørt i det amerikanske, det var i Indy Light serien hvor han bl.a. i 1998 blev "Rookie of The Year". Det førte bl.a. til en test i Champ Car serien året efter uden at der dog kom mere ud af det. Siden har han primært kørt i sportsvogne i forskellige kategorier, bl.a. i ALMS og senest på Le Mans sidste år og i år. Også i år kom han på podiet.


Guy Smith - her sammen med Tom K. og "Dindo"
(Foto: Bentley)

Guy Smith afløser Memo Gidley i Rocketsports bilen med nr. 17. Memo Gidley har kørt de to seneste CCWS løb for Rocketsports teamet i henholdsvis Toronto og Vancouver uden at køre det store væsen af sig. Nu får Guy Smith i stedet chancen for at bevise hvad han kan. Om det fører mere end ét løb med sig er endnu ikke afgjort. Løbet på Road America er det ottende i år i CCWS serien.

Dons

Læs mere om:
  • 08/08/04 - Road America - CCWS
  •