Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

Hoff har nydt sommerpausen

Yokohama Cup
1601-2000cc 

04/08/04 
Yokohama

- og glæder til at komme i gang igen
Yokohama Cup kørerne er nu færdige med deres sommerpause, og den har Peugeot køreren Rene Hoff fra Team Plumber nydt, og han har nu samlet energi til efterårssæsonen.
 

Den kommende weekend skal de to næste afdelinger i dette års Yokohama Cup mesterskab køres på Ring Djursland, og det bliver første gang at kørerne skal ud på den helt ny renoverede bane.

"Det skal blive dejligt at komme i gang igen efter den lange sommerpause, hvor det kun er blevet til en enkelt træningsdag på Padborg Park" - udtaler Rene Hoff - "jeg håber at jeg med lidt mere erfaring her i efterårssæsonen kan komme op og lave en eller flere top fem placeringer, så jeg får et solidt grundlag til næste sæson."


(Foto: Motorsporten.dk)

Hvis Rene Hoff har heldet med sig, og selv føler at erfaringen er berettiget til det, så er det hans plan at skifte Peugeot 206'eren ud med en 307 model til 2005 sæsonen, så han kan være med til at kæmpe om de forreste pladser i Yokohama Cup mesterskabet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 08/08/04 - Ring Djursland - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: