Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Optimisme hos Team Zulu Racing

Danish
Touringcar
Challenge 

04/08/04 

Efterhånden er det ved, at være længe siden vi har haft noget at bekymre os om når det gælder vores DTC-racer.
 

Især efter skiftet til Toyota Corolla T-Sport og med sejren i DTC Cuppen på Knutstorp er det endnu sværere at finde noget at være urolig over. Det skulle da lige være om vi kan nå at få den rigtige benzintank hjem inden weekenden. Vi fik jo brændt hul i tanken på Knutstorp og skal være lykkelige for, at vi fik en hel bil med hjem til Hammel. Siden har vi forsøgt, at bestille en ny tank hjem, men det er åbenbart ikke helt nemt at finde sådan en, for vi har nu modtaget 2 forkerte tanke! Forhåbentlig får vi den rigtige model inden weekenden.

Til weekendens 5. afdeling af DTC er Jørgens mål igen, at blande sig i toppen af DTC cuppen, en plads på podiet og meget gerne samme plads som sidst, men mon ikke både Carlsen, Sylvest og Legarth vil gøre alt hvad de kan for at holde os fra fadet. Jørgen er dog optimist da han føler banen ligger godt til både ham og bilen. Bilen har vi jo fået en rigtig god start med og vi er nu ved at nå dertil hvor vi stoler 100 % på at den ikke svigter og det skulle meget gerne give Jørgen mulighed for at finde de sidste tiendedele af et sekund, så vi kan komme med i Super Pole.

I den samlede stilling i DTC Cuppen pyntede de mange "svenske" point og vi nærmer os top tre, som er vores mål for sæsonen. Vi er klar over det er en svær opgave, men med den start vi har fået med Corollaen er det slet ikke nogen umulig opgave og slet ikke hvis vi kan holde fast i den stabilitet vi har vist i de sidste to afdelinger af DTC.

Jørgen fylder år i dag, jeg skal ikke afsløre hvor mange år han bliver, men bare konstatere at han er nøjagtig et år ældre end en anden af DTCs grand old men, Kurt Thiim. Mon ikke hans største fødselsdagsønske er en sejr på søndag?

Team ZULU Racing
Michael Moring
Team chef


Læs mere om:
  • 08/08/04 - Ring Djursland - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her