Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

Anders Byriel og Volvo'en er klar

Yokohama Cup
1601-2000cc 

03/08/04 
Yokohama

Anders Byriel har fået hekset lidt på Volvo'en så den ikke mere spilder olie. Dette og andre forberedelser gør Anders Byriel klar til weekenden på Ring Djursland.
 

I den senere tid har Anders Byriel døjet med at Volvo'en har smidt olie. Det har givet flere problemer, men her i sommerpausen er problemet blevet løst endeligt. Det er i hvert fald håbet fra Anders Byriel og mekanikernes side. Anders Byriel har i de seneste par weekender kørt flere funktionstests af dette på Randers Køreteknisk Anlæg, uden at der har været problemer med dette.

Men det er ikke kun test af reparationen der er foretaget. Teamet har lavet flere småting omkring setuppet af bilen, som selvfølgelig også ved denne lejlighed er blevet testet. Og så har Anders Byriel lige fået kørt den værste sommerrust af inden det går løs for alvor på Ring Djursland.


Anders Byriel hvor han gerne vil være - foran konkurrenterne
(Foto: Motorsporten.dk)

Konkurrencen er dog hård i klassen. Derfor går Anders Byriel i øjeblikket og overvejer hvad der skal ske i fremtiden. Resten af sæsonen kommer dog stadig til at foregå i Yokohama Cuppen, men allerede nu arbejdes med forskellige planer for den kommende sæson. Anders Byriel afslører at Volvo'en bliver sat til salg, men hvad der skal ske i den kommende sæson, vil han endnu ikke afsløre. Planerne er ikke færdige endnu, men det skulle være helt sikkert at vi også i næste sæson ser Anders Byriel på de danske racerbaner.

I setup arbejdet har teamet også taget højde for at der er foretaget renovering på Ring Djursland, især den nye asfalt har man tænkt lidt nøjere over. Meget afhænger af hvor varmt det bliver, og hvor meget gummi der er blevet kørt i asfalten indtil nu. Men Anders Byriel er ret fortrøstningsfuld, det skal man nok finde ud af. Anders Byriel kender banen rigtig godt, og er glad for at køre på den. I forbindelse med weekendens afdelinger i Yokohama Cuppen, vil Anders Byriel og teamet bag ham selvfølgelig have flere af sponsorerne på besøg, så udover de sædvanlige forberedelser på stedet, vil Anders Byriel også tage sig tid til at tage sig af sponsorerne. Især håber han på at kunne vise dem hvad han står for ude på banen. Jo. Anders Byriel er topmotiveret og klar til weekendens afdelinger i Yokohama Cuppen.

Dons

Læs mere om:
  • 08/08/04 - Ring Djursland - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: