Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 0-1600cc

Dennis Barth frisk til Ring Djursland

Yokohama Cup
0-1600cc 

03/08/04 
Yokohama

Dennis Barth er en glad mand i øjeblikket. Bilen fungerer efterhånden som ønsket og det har givet bedre resultater.
 

Dennis Barth, den glade kørelærer fra Vestjylland, er på mærkerne her forud for weekendens afdelinger i den lille Yokohama klasse. Stort set ingen problemer med bilen, gør forberedelserne væsentligt nemmere. Sommerpausen er da også kun blevet brugt til at lave det almindelige vedligehold på bilen. Der er dog sket lidt på bilen. Det gamle førersæde er blevet skiftet ud med et nyt, flere kommentarer fra flinke mennesker omkring Dennis Barth, har gjort sin virkning, så nu er det også blevet bragt i orden.

Men lidt er der dog blevet ændret på bilen. Ved at gå at lure lidt på konkurrenternes biler, især dem af samme model, har vist at Dennis Barths bil faktisk har været lidt højere end de andres. I første omgang har Dennis Barth og mekanikerne dog begrænset sig til kun at gøre noget ved forenden af bilen. Den er blevet sænket ca. 10 cm så man nu skulle være nede på niveau med konkurrenterne.


Dennis Barth inden bilen er blevet sænket
(Foto: Motorsporten.dk)

Der er dog et lille men ved resultatet af denne sænkning. Der har ikke været mulighed for at teste ændringen, flere eksterne problemer har forhindret Dennis Barth i at teste. Det er derfor rent satsning at prøver ændringen på Ring Djursland. I teamet tager man dog de "gamle" stumper med for en sikkerhedsskyld så de kan blive monteret igen hvis det skulle vise sig at være nødvendigt.

Dennis Barth fortæller at da man monterede det nye sæde, skulle det selvfølgelig prøves til. Men der ikke har ikke været muligt at prøve hverken sæde eller sænkningen af forenden på bilen af endnu ude på en bane. Dennis Barth fortæller at det trak noget i ham for at få prøvet det af, men at det nu må vente til weekenden på Ring Djursland. Det med at vente har han det ikke så godt med, så det bliver en ivrig og oplagt Dennis Barth der møder frem til weekendens to afdelinger i den lille Yokohama klasse.

Dons

Læs mere om:
  • 08/08/04 - Ring Djursland - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 0-1600cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: