Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Philip Andersen glæder sig

Danish
Touringcar
Challenge 

02/08/04 

- til weekenden på Ring Djursland
Siden den ikke så gode afdeling af DTC på Ring Knutstorp i det svenske, har Philip Andersen set frem til næste afdeling på Ring Djursland.
 

Dækproblemer gjorde det vanskeligt at præstere en ordentlig indsat i Sverige ved den seneste afdeling på Ring Knutstorp, så det er for så vidt allerede gået i glemmebogen. Derimod har Philip Andersen og K-motorsport været stærkt fokuseret på næste afdeling i DTC som køres i den kommende weekend. Men det bliver igen en måske lidt svær udfordring da banen er blevet bygget om i sommerens løb.

Philip Andersen har holdt en mindre pause siden seneste afdeling på Ring Knutstorp. Pausen er hos teamet blevet brugt til at klargøre Philip Andersens bil, mens Philip selv har holdt pause. Pausen er dog blevet brugt fornuftigt, det er vigtigt at vedligeholde den fysiske form, også selv om det er ferietid.

Philip Andersen glæder sig til den kommende weekends afdeling af DTC på Ring Djursland. Det er en bane han kender godt, og selvom der har været problemer med opsætningen af bilen til den svenske afdeling, så er holdningen nu at problemerne er løst. I hvert fald er der lavet ændringer nu som skal løse problemerne. Philip Andersen har vist stigende formkurve ved de sidste løb, så mon ikke at der kommer fremgang, også pointmæssigt.

Philip Andersen:
"Allerede siden vi tog hjem fra Sverige har vi glædet os til Ring Djursland. Sommerpausen er blevet brugt til at lave forbedringer og ændringer i opsætningen af bilen, så vi undgår de samme problemer som vi havde i Sverige. Jeg glæder mig meget til igen at køre på Ring Djursland, det er en bane som jeg mener passer rigtig godt til bilen. Nu er der kommet ny asfalt på banen og der er kommet et par andre ændringer også, men det er forhold som er ens for alle os kørere. Nu skal træningen op til løbet vise hvor vi står. Men det er et løb som jeg glæder mig rigtig meget til og har set frem til."


Philip Andersen ved den seneste afd. på Ring Knutstorp
(Foto: Motorsporten.dk)

Som Philip Andersen nævner, har Ring Djursland i sommerens løb undergået visse forandringer og forbedringer. Ny asfalt og et par enkelte andre ændringer på banen er foretaget. De nye forhold gør det dog ens for alle, så der vil ganske givet blive prøvet mange ting i forhold til opsætningen af bilerne ved de forskellige træningssessioner. Philip Andersen er dog ret optimistisk og glæder sig til den kommende weekend.

Dons

Læs mere om:
  • 08/08/04 - Ring Djursland - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her