Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford 1800

Lån & Spar Bank Racing i Formel 1

F1800 
30/07/04 

Nordens største Formel 1800 team udvider nu sine aktiviteter til Formel 1.
"Men Michael Schumacher skal nok ikke regne med at komme på lønningslisten", understreger salgschef Flemming Schleimann fra Lån & Spar Bank Bilfinansiering.
 

"Vi passer jo godt på pengene og har valgt at fokusere vores indsats, som det hedder. Så vi nøjes med at huse historiske Formel 1 racere, når de i weekenden kører opvisningsløb i Københavns gader", fortsætter Flemming Schleimann med et smil. "Og vi snupper gerne en vaskeægte amerikansk Indy Car fra 2000 med i teamet også."

Med andre ord bliver der eftertrykkeligt noget at se og ikke mindst lytte til, når formelracerne ruller ud af Lån & Spar Banks karakteristiske sorte og gule team ved Copenhagen Historic Grand Prix. Så møder du op, kommer du helt sikkert til at høre og måske også få et glimt af hurtige fuldblodsracere som f.eks. Mika Salos Tyrell fra 1995 med en hidsig V10-motor eller Monterminis Minardi fra 1996 med den legendariske Cosworth V8-motor.

Det anbefales at medbringe ørepropper eller et par ledige fingre, når man befinder sig i nærheden af Lån Spar Bank Racing i Formel 1 depotet for enden af langsiden på Nørre Alle. Særligt når bilerne skal i aktion lørdag kl. 11.40 og 15.20 og søndag kl. 10.30 og 14.45.


Læs mere om:
  • 01/08/04 - Fælledparken - Historisk
  •