Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Lundgaard til CHGP

Danish
Touringcar
Challenge 

30/07/04 

En noget kryptisk betegnelse - men bilentusiaster, som kan huske hvordan det gik for sig før i tiden, ved hvad der ligger bag.
 

CHGP står for Copenhagen Historic Grand Prix og det er i den kommende week-end at der bliver kørt motorløb i selve København.

Det hele foregår i Fælledparken, som kommer til at vrimle med flotte, gamle racervogne. Men kørerne, de er ikke helt så historiske som bilerne, og der er et stort fremmøde at aktive racerkørere. En af dem er Henrik Lundgaard.

Et af programpunkterne for week-enden er demonstration af DTC-racere. For når nu vejene i hovedstaden en sjælden gang er spærret af, så vil man selvfølgelig også benytte chancen til at demonstrere Danmarks mest kendte racerserie.

Så derfor skal Henrik vel ud og køre i Corollaen? "Ja, jeg skal ud og køre til CHGP - men det bliver ikke i en Corolla. Begge biler er under klargøring til næste DTC-løb på Ring Djursland og de bliver sandsynligvis ikke klar til denne week-end. Men der arbejdes på et andet køretøj til mig, men jeg ved endnu ikke, hvad det bliver," fortæller Henrik hemmelighedsfuldt.

Så der er ikke andet at gøre end at møde op og se. Og det er der al mulig grund til! Det bliver en forrygende week-end og hvis man vil piske en stemning op inden, så er muligheden der på arrangementes hjemmeside - CHGP.dk - hvor der er masser af billeder fra sidste år.


Læs mere om:
  • 01/08/04 - Fælledparken - Historisk
  •