Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Navntoft til Clio Cup race

Clio Cup - DK 
28/07/04 

Clio Cup- i Københavns gader
For Palle Navntoft, der denne sæson er skiftet til Clio Cup klassen, bliver der denne weekend en ekstra mulighed for at vise sin racer frem for både publikum og sponsorer.
 

Palle er blandt de Clio Cup kørere der er inviteret med til opvisningsløbet i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix i Fælledparken den kommende weekend.

"Det er en kæmpe chance for til at vise raceren frem for det sjællandske publikum, samt ikke mindst alle mine sponsorere!" - oplyser Palle Navntoft, der også benytter lejligheden til at inviterer både sponsorer og venner til en hyggelig snak i pitteltet, mellem løbene i Fælledparken.


(Foto: Motorsporten.dk)

Første gang man får en mulighed for at se Palle's Clio Cup racer, bliver allerede fredag, hvor der er teknisk kontrol ved Grøndalscenteret.
Lørdag skal han sammen med de øvrige Clio Cup biler samt DTC racerne på banen i Fælledparken tre gange:
Kl.: 10:12
Kl.: 12,36
Kl.: 16:20
Søndag bliver der to kørsler for den kombinerede klasse:
Kl.: 11:30
Kl.: 15:45


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 01/08/04 - Fælledparken - Historisk
  •