Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Team AutoMester i København

Clio Cup - DK 
29/07/04 

Clio CupTeam AutoMester deltager i Copenhagen Historic Grand Prix
Team AutoMester med Henrik Larsen og Per Poulsen deltager med deres Clio Cup racere i Copenhagen Historic Grand Prix i weekenden den 31. juli -1. august 2004 i centrum af København.
 

Henrik Larsens og Per Poulsens Clio racer er ikke historiske endnu, derfor køres løbet som et opvisningsløb, hvor de deltager sammen med DTC bilerne.

Henrik Larsen udtaler: Af hensyn til vores sponsorer, der har et meget stort marked på Sjælland og i København, mener jeg det er vigtigt at vise flaget i København. Samtidig er det en stor chance for at vise den nye klasse frem på Sjælland, der jo som bekendt mangler en asfaltbane.

Copenhagen Historic Grand Prix er et af Europas to største og mest interessante gadeløb for historiske racerbiler (det andet er det historiske grand prix i Monaco der køres medio maj) og en enestående mulighed for at se nogle af automobilsportshistoriens mest berømte og kostbare racerbiler køre om kap for alvor. Løbet er på få år blevet en stor og tilbagevendende københavnerbegivenhed, der samler deltagere og tilskuere fra hele Europa. Blandt de danske topkørere, der igennem de sidste år har deltaget i Copenhagen Historic Grand Prix er Tom Kristensen, John Nielsen, Jason Watt, Thorkild Thyrring og Jan Magnussen. I år forventes også den danske Formel 1 kører Nicolas Kiesa at deltage. Løbets protektor er Hans Kongelige Højhed Prins Joachim, der selv kører historisk racerløb og vil deltage i løbet.

Copenhagen Historic Grand Prix køres på en specielt anlagt bane i og omkring Fælledparken i København. Løbet foregår på Nørre Allè, Universitets Parken, Borgmester Jensens Allé og Øster Allé. Banen er sikkerhedsgodkendt af Dansk Automobil Sports Union, Københavns Politi, og Vej og Park i Københavns Kommune.

Hvis man vil vide mere om Copenhagen Historic Grand Prix:
CHGP.dk

Næste (rigtige) løb er den 8. august 2004 - Sparekassen Kronjyllands Jubilæumsløb, Ring Djursland. Fleggaard Clio cup afdeling 9 & 10.

Steen K. Jensen
Saxo Cup

Læs mere om:
  • 01/08/04 - Fælledparken - Historisk
  •