Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ralf hjælper Pizzonia

Formel 1 
23/07/04 

Ralf Schumacher vil være til stede på Hockenheim. Udover at hans tilstedeværelse måske vil løfte moralen, skal han især hjælpe Antonio Pizzonia.
 

Ralf Schumacher vil være til stede på Hockenheim i denne weekend. Mange har glædet sig til at se Ralf Schumacher tilbage igen. Dog varer det lidt inden han sidder i bilen igen. Men hans fysiske tilstedeværelse kan måske være med til at løfte moralen. Teamets fjerdekører, Antonio Pizzonia vil nyde gavn af Ralfs tilstedeværelse. Ralf Schumacher er blevet bedt om at assistere Pizzonia når det gælder setup og finjustering af bilen. Ralf skal her hjælpe med hans erfaring.


Ralf Schumacher inden han brækkede ryggen
(Foto: BMW)

Dr. Mario Theissen er glad for at have Ralf Schumacher med i denne weekend. Mario Theissen har udtrykt at Ralf Schumacher var savnet på Silverstone, hvor Marc Gene havde synlige problemer med at få bilen til at fungere. Nu får Pizzonia chancen for at vise at han måske kan gøre det bedre end Gene. Han har i hvert fald en kører med erfaring bag sig til at hjælpe.

Dons

Læs mere om:
  • 25/07/04 - Hockenheim - Formel 1
  •