Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Første GP2 bil er på banen

Grand Prix 2 
22/07/04 

Den nye GP2 series udviklings racerbil kørte for første gang igår. Testen foregik på den franske bane Paul Ricard, hvor Renault Formel 1 teamets tredje kører Franck Montagny kørte bilen.
 

Bruno Michel, der er GP2 seriens talsmand, udtrykte at han er glad for at bilen endeligt kom på banen, og at udviklingen af den holder tidsplanen. Der er arbejdet hård hos Renault, Dallara og Bridgestone for gøre denne første udgave klar.


(Foto: Renault)

I forbindelse med udviklingsprojektet har allerede nu planlagt 20 yderligere testdage, således at der kommer en god racerbil ud af det, inden man begynder at sælge den i oktober 2004.


(Foto: Renault)

Det var som sagt Franck Montagny' der som udviklings kører kørte bilen igår, og han følte sig godt tilpas i bilen, som han glæder sig til at være med til at færdigudvikle.


(Foto: Renault)

Læs også:
08.07.2004 - GP2 er stort set klar til start

Vejgaard

Læs mere om:
  • Franck Montagny
  • Paul Ricard
  •