Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup

Peugeot '1540' testet

Yokohama Cup 
22/07/04 
Yokohama

- af 10 kørere i går på Padborg Park
Onsdag var der stor Peugeot test på Padborg Park, hvor både nye og 'gamle' kørere var på banen, både i egne og andres biler i en stor sammenligningstest.
 

Team VM Zinc Umicore stillede med to af deres Peugeot 307 EPO-2 racere, samt kørerne David Falch og Klaus Verner.
Lizette Peetz Olsen kom med Jesper Sally's 307'er og Peter Olsen med Peter Faarborg's 307 PF racer.
Rene Hoff kom med sin 206'er og team 'No Limit' stillede med en 106'er.

De to Team VM Zinc Umicore kørere, skulle køre en sammenligningstest på deres to forskellige typer undervogne, og det betød at David Falch og Klaus Verner dagen igennem skiftedes til at køre i hinandens biler, mens der blev afprøvet forskellige setup muligheder.
Der blev på denne testdag ikke taget nogle officielle testtider, men teamet loggede selv tider der var markant hurtigere end banerekorden i klassen!


Klaus Verner og 'tøjdyret' gav den gas på Padborg Park.
(Foto: Motorsporten.dk)

Lizette Peetz Olsen har lejet Jesper Sally's 307 racer for resten af sæsonen, og hun testede den for første gang i går på Padborg Park, og efterhånden som hun blev mere og mere dus med 307'eren, så faldt tiderne ned i et helt fornuftigt leje, som lover godt for hendes debut i den store Yokohama Cup klasse.
Ligesom med Clio Cup raceren, så skal Lizette også med Peugeot'en stille op under Sylvest Motorsport's vinger, og raceren skal også dekoreres ligesom Jesper Sylvest's DTC racer.

Peter Olsen har lavet en leje aftale med Peter Faarborg fra Pro Four Racing, om leje af deres Peugeot 307 PF for i første omgang to af efterårssæsonen løb, men med mulighed for at udvidde aftalen yderligere. Og efter gårsdagens vellykkede test, så er det min overbevisning at dette vil ske.
Peter Olsen får sin banedebut til Grand Prix'et på Jyllands-Ringen.


Peter Olsen kom til testen med sin dugfriske banelicens.
(Foto: Motorsporten.dk)

Udover de fire 307 modeller, så var også Peugeot 206 GTI køreren Rene Hoff fra Team Plumber på banen, og han fik her trænet mere end han hidtil har nået at træne i hele forårssæsonen.

Sidste Peugeot kører var noget overraskende Christian Pedersen fra team 'No Limit', der stillede op med en Peugeot 106 GTI, som fremover skal afløse teamets Honda CRX i den lille Yokohama Cup klasse.


Team 'No Limit' køreren Christian Pedersen har skiftet Honda'en ud med en Peugeot.
(Foto: Motorsporten.dk)

Men udover de ovenfor nævnte teams og kørere, så var der flere andre kørere på banen i de ovenfor nævnte racere.

Søren B. Mortensen var taget til Padborg Park, for at teste sammen med Team VM Zinc Umicore, for at vurderer om det skal være en 307 model der skal afløse hans 206 GTI'er i 2005 sæsonen, og efter hans udtalelser at dømme efter at han havde kørt i 307 modellen, så kunne meget tyde på at det skal det være.

Martin Sally var også på banen, både han og David Falch, testede sammen med Lizette Peetz Olsen hendes nye racer.

Jørgen Libach Johansen testede sammen med Peter Olsen, for at se om Yokohama Cup var noget for ham, og efter hans store smil at dømme, så tror jeg at der her er en ny kører på vej til klassen.

Casper Lind Poulsen, den førende kører i Super Kart, testede sammen med Rene Hoff i Team Plumber Peugeot 206'eren, ligesom han også fik prøvet Team VM Zinc Umicore's Peugeot 307 EPO-2.
Igen her var begejstringen så stor, at vi nok kan regne med at se ham skifte fra kart til Yokohama Cup i 2005 sæsonen.

Udover alle Peugeot kørerne, så var der yderligere nogle kørere på Padborg Park i går, det var Clio Cup køreren Bjørn Smedegaard Laursen, samt Saxo Cup køreren Claus Christensen.
Eneste 'ikke franske' kører var Ford Escort køreren Gert Koustrup.


Bjørn Smedegaard Laursen 'letter ben' med sin Clio Cup racer.
(Foto: Motorsporten.dk)

Generelt set var dagen perfelt, banen var ren og havde godt 'bid', vejret holdt tørt dagen igennem og alle kørte igennem uden de store mekaniske problemer samt helt uden skader.
Derudover viste samtlige de deltagende kørere og deres teampersonale, hvor godt man kan arbejde sammen både inden for og på tværs af klasserne, et eksempel til efterlevelse!

Se flere gilmt fra testdagen her:


Lizette Peetz Olsen gør sig klar til hendes første tur i Peugeot 307 raceren.
(Foto: Motorsporten.dk)

Hr. Nielsen
 
 

Yokohama Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
 
 
 
Undgå billetkøen - Køb dine billetter her