Danish
Touringcar

20/07/04

Problemer med for varme fordæk samt understyring, forhindrede Honda køreren Philip Andersen fra K-motorsport i, at leverer en toppræstation på Ring Knutstorp her i weekenden.

Philip og K-motorsport testede på banen fredag forud for DTC løbet på den udfordrende svenske bane, og der blev foretaget mange justeringer på Honda Civic raceren, uden at det løste Philip's problem helt.
Der blev i løbet af fredagen kørt i alt fem testsessions, og her var Philip's placering hver gang mellem 6. og 10. pladserne.

Philip Andersen kæmpede med dækkene på Ring Knutstorp.

Lørdag blev der kørt en fri træning om formiddagen, og her placerede Philip sig på 13. pladsen ud af de 22 kørere der var på banen.
Sidst på eftermiddagen var det så tid til kvalifikationen, hvorfra de 12 hurtigste kørere ville gå videre til Super Pole, det cut missede Philip der stadig havde problemer med for varme dæk, og han måtte tage til takke med en placering som nummer 17 på startgridden til søndagens første løb.

Prefinalen - søndagens første løb - blev en hård kamp for Philip, der dog alligevel kunne kæmpe sig op på en 12. plads, hvilket sikrede ham en væsentlig bedre startplacering til Finale-løbet.

Til Finale-løbet, så var dæktemperaturene på Honda raceren bare perfekte, og det kvitterede Philip med at udbremse og overhale den ene konkurrent efter den anden. På næstsidste omgang er han oppe og kæmpe med om 7. / 8. pladsen, da en 'nærkontakt' med en konkurrent sender ham uden for banen, herefter har Honda raceren en mislyd, og Philip vælger at køre i pit for ikke at forværre en eventuelt skade.
Han bliver derfor noteret for en 14. plads en omgang efter løbets vinder.

Philip Andersen kørte sig flot op i Finale løbet, før en skade stoppede ham.

"Det var en svær weekend for os, vi havde problemer med at få de rette temperaturer i fordækkene selv om mekanikerene hos K-motorsport gjorde alt hvad de kunne for at afhjælpe problemet. Det resulterede i at jeg sled fordækkene alt for hurtigt, men i finalen var alt bare perfekt indtil uheldet, og det kunne nemt have endt med et flot resultat, med sådan gik det desværre ikke" - udtalte Philip Andersen efter løbet.

Det næste løb i DTC serien skal køres på Ring Djursland, og det er en bane der på mange måder minder om Ring Knutstorp, så her håber Philip at erfaringerne fra weekendens løb vil komme både teamet og ham til gode.
Dette løb køres i weekenden den 7. og 8. august.