Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Radical - Int.

Radical race på Knutstorp

Radical - Int. 
21/07/04 

Radical er en lidt speciel racerbil som vi ikke ser meget til i Danmark. Derimod har svenskerne taget denne lille racerbil ind i folden, og har lavet en løbsserie med den.
 

Serien kørte i weekenden på Ring Knutstorp og der var pænt fremmøde, 17 biler til start.


Radical feltet var denne weekend flot repræsenteret.
(Foto: Motorsporten.dk)

Radical bilerne var første gang på banen lørdag, lige før frokost hvor de skulle køre kvalifikation. Solen skinnede, og for de mennesker som ikke havde set den racerbil før, fik de en speciel oplevelse, for selvom bilen kun er udstyret med en 1300 ccm motorcykel motor, så køre de altså stærkt.

De hurtigste tider fra kvalifikationen var omkring 0:58,5 sekunder, til sammenligning var de hurtigste DTC tider 1:02.9.
Kigger man på en radical racer, så ligner den også en rigtig sportscar, som måske er kommet igennem en kogevask og dermed er krympet en del.

Bilen styre helt ubeskriveligt godt, og det er bland andet her de biler vinder meget tid på en bane som Ring Knutstorp.


David Björk vandt race 1.
(Foto: Motorsporten.dk)

Heat 1 på Knutstorp blev kørt om lørdagen klokken 14:35, og her var det David Björk der trak det længste strå, han vandt foran Jörgen Petersson.

Heat 2 blev kørt søndag klokken 15:00. Her var det debutanten Micke Olsson der vandt foran David Björk.


Vinder at race 2 på Ring Knutstorp Micke Olsson.
(Foto: Motorsporten.dk)

Efter weekendens løb er har David Björk udbygget sin føring i det samlede mesterskab. Han har nu 131 point, og er eneste mand i feltet der har scoret point i samtlige løb.
Nummer 2 i mesterskabet er Hans Karinen med 102 point.

Læs også:
15.07.2004 - Radicals på Ring Knutstorp

Vejgaard