Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

'Grosser Preis von Deutschland'

Formel 1 
20/07/04 

Michael Schumacher glæder sig til hjemmebane-løbet
"Man kan vende og dreje det som man vil, men 'Grosser Preis von Deutschland' er ganske enkelt noget helt specielt" udtaler den 6-dobbelte verdensmester.
 

Michael Schumacher glæder sig til årets 12. Formel 1 Grand Prix som køres i weekenden på Hockenheim Ring.
Det er for Schumacher ganske underordnet, at han ikke har haft den store succes på Hockenheim i de senere år. Faktisk er Hockenheim en af de baner hvor Michael Schumacher har færrest sejre.
Kun to er det blevet til: 1995 i Benetton og 2002 i Ferrari. Med i alt 80 GP-sejre er det et noget magert udbytte. Michael Schumacher har været ramt af uheld på Hockenheim, blandt andet sidste år hvor han var på vej op gennem feltet og var toer efter Montoya, inden han kort før mål blev ramt af en punktering og faldt tilbage.
"Hvis man ser på antal sejre, så må Montreal være min lykkebane, her har jeg syv sejre. Jeg satser dog på at rette op på Hockenheim-statistikken. Senest vandt jeg på Silverstone, som heller ikke ligefrem har været en favoritbane, hvad angår resultater!" - siger Michael Schumacher.

Schumacher glæder sig også til den efterhånden traditionsrige velgørenheds-fodboldkamp "Spiel des Herzens" der spilles onsdag før GP´et, på Carl-Benz Stadion i Mannheim. Her mødes to stjernebesatte hold for at samle penge til "Bildung für Kinder in Not" (Uddannelse for børn i nød).
Portugiserne Luis Figo, Rui Costa og Fernando Couto stiller op sammen med gamle tyske mestre som: Stefan Effenberg, Andreas Möller, Karl-Heinz Riedle, Jürgen Kohler, Lothar Matthäus, Thomas Helmer og Toni Schumacher (nej han er IKKE i familie med Michael . Harald "Toni" Schumacher er en legandarisk målmand fra 1. FC Köln og det tyske landshold). Desuden har den tidligere engelske landsholdspiller Paul Gascoigne meldt sig på banen (- hvis han da ikke er til prøvetræning i en kinesisk 4. divisionsklub)

"Det bliver alle tiders," - siger Schumacher der får hjælp af flere af sine racer-kollegaer bl.a. : Fernando Alonso, Giancarlo Fisichella, Zsolt Baumgartner, Olivier Panis, Jarno Trulli og Timo Glock.
Michael Schumacher er jo kendt som en meget stor fodbold-fan og en ganske habil spiller.

Them

Læs mere om:
  • 25/07/04 - Hockenheim - Formel 1
  •