Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Vinder Ferrari VM på Hockenheim?

Formel 1 
20/07/04 

Ferrari kan vinde VM for konstruktører på søndag på Hockenheim banen hvis alt flasker sig. Det kræver dog at flere ting går op i en højere enhed.
 

Efter at Ferrari næsten har været totalt dominerende i denne sæson, kan de vinde VM for konstruktører på søndag på Hockenheim banen. Dvs. at efter 2/3 af sæsonen er det ene af mesterskaberne afgjort.

Kedeligt måske, men det kan efterhånden kun skyldes konkurrenterne. For at vinde VM på søndag skal Ferrarierne slutte som nr. 1 og 2. Det er sket 6 gange tidligere i denne sæson, altså i godt halvdelen af de kørte løb i år. Sker det igen på søndag, kan ikke en gang Renault med rene 1 - 2 sejre i de resterende løb indhente Ferrari. Det viser igen hvor langt fremme Ferrari har været med deres udvikling. Ærgerligt at det først er nu at McLaren tilsyneladende kan begynde at presse de røde Ferrarier.

Michael Schumacher siger bl.a. om situationen:
"Det er vist ved at svært at undgå, det vil ske før eller senere."

Dons

Læs mere om:
  • 25/07/04 - Hockenheim - Formel 1
  •