Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Fisichella imponerede mange

Formel 1 
13/07/04 

Ved i Europas Grand Prix i maj i år kørte Giancarlo Fisichella fra en 19. plads og til i en flot 6. plads. Og i weekendens Grand Prix imponerede han igen flere team overhoveder.
 

Giancarlo Fisichella startede sidste startplacering og til endnu en 6. plads og det er noget som har fanget Williams opmærksomhed. Det er måske Fisichella's chance for en kontrakt med et af topteams i næste sæson. Williams er netop det af de teams som endnu ikke har fundet begge deres chauffører til næste sæson og ved at kører sig til op i bagenden på Montoya på Silverstone er dette måske den store chance.

BMW- Willams's motorsportschef Mario Theissen var en af dem som var imponeret og sagde efter løbet:
"Det var virkelig interessant at se hvordan han kunne kører op til 6. pladsen fra helt bagerst i feltet og det er noget vi må se nærmere på."

En anden som var imponeret var Patrick Head som havde følgende kommentar:
"Han havde et stærkt løb med et flot resultat fra en umiddelbart stærkt kørende kører. Han har altid været med på vores liste."

Sådanne udtagelser er mere håndgribelige end alle rygterne her midt i "silly season".

Selch

Læs mere om:
  • 11/07/04 - Silverstone - Formel 1
  •