Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Montoya er klar!

Formel 1 
09/07/04 

Williams har nu meldt ud med deres kører line-up til det 38. løb på Silverstone - England's Grand Prix 2004 - som køres denne weekend.
 

Der havde tale om at Juan Pablo Montoya ikke ville blive klar efter sine skader på nakke og skulder efter det franske Grand Prix.

Det er nu bekræftet at Montoya skulle være klar til at kæmpe om point i England. Hans nakke og skulder skulle være behandlet så effektivt af specilister i London at han er løbsklar.

Det andet spørgsmål var om det var om Marc Gené eller teamets anden testkører Antonio Pizzonia der skulle kører i England. Det bliver Marc Gené!

Williams tekniske direktør Sam Michael ser frem til det engelske Grand Prix:
"Til det britiske Grand Prix har vi igen både Aerodynamiske og mekaniske opdateringer på vores biler, som forhåbenligt vil give vores kører en forbedret bil. Marc Gené vil igen kører den anden bil efter hans gode præstation i Frankrig. Hans hurtigste omgang i løbet var 1/10 hurtigere end Juan Pablo, så vi er sikre på at han vil være 'tændt' på at score point til teamet."

Selch

Læs mere om:
  • 11/07/04 - Silverstone - Formel 1
  •