Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Montoya havde flere problemer i Frankrig

Formel 1 
06/07/04 

Juan Pablo Montoya og Williams havde ikke den bedste weekend ved det franske Grand Prix.
 

Forventningerne havde været store op til Grand Prix'et, med en opdateret bil, men allerede om fredagen have Montoya en ret voldsom afkørsel som plagede ham resten af weekenden.

Ved afkørslen gik det ud over Montoya's nakke som også plagede ham under selve løbet og endda meget end han selv havde forventet.

"Det var et svært løb for mig, specielt fordi jeg havde meget ondt i min nakke, hvilket gjorde at jeg knap nok kunne holde mit hoved oppe. Jeg havde skadet nakken i fredags da jeg havde min afkørsel, men jeg forventede ikke at jeg ville få så store smerter under løbet. Jeg holdt min position de første 20 omgange, men så kørte jeg over en curb for hårdt og snurrede rundt, hvilket kostede mig 3 placeringer."

Montoya var heller ikke tilfreds med balancen i bilen under løbet, og havde en del meningsudvekslinger med pit personalet, uden at det førte til nogen løsning. Montoya sagde efter løbet:
"Balancen i bilen var ikke ideal, specielt ikke i starten, hvilket betød at jeg begik en del fejl. Jeg havde virkeligt håbet at få mere end bare point i dag."

Selch

Læs mere om:
  • 04/07/04 - Magny-Cours - Formel 1
  •