Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Bourdais vandt i Cleveland

CCWS
04/07/04

Weekendens Champ Car Worls Series løb blev både op og nedtur for Sebastien Bourdais. Under pre kvalifikationen fik han og Carpentier taget deres bedste tider da dommerne mente de havde spærret for nogle konkurrenter.

I selve kvalifikationen kørte Paul Tracy hurtigst og startede på pole.
Den tidligere Formel 1 chauffør Justin Wilson kørte overraskende næsthurtigste tid, hvilket betød Bourdais startede i 2. række med vinderen fra Toyota Atlantic serien 2003 A. Allmendinger ved siden af sig.

Da starten går er der lidt forvirring i spidsen af feltet hvilket betyder at Tracy og Wilson rammer hinanden i første sving, og begge udgår kort tid efter.
Gennem løbet fører Bourdais 88 af de 97 omgange og da det ternede flag falder kører han over stregen som vinden.
2. pladsen bliver besat af Bruno Junqueira som kørte et flot løb fra en start som nummer 13.

Alex Tagliani, som startede på 5 pladsen, prøvede et lidt vovet forsøg på en overhaling i starten sluttede på en 3. plads.