Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

"McLaren og Williams er tættere på"

Formel 1 
04/07/04 

Michael Schumacher måtte erkende efter lørdagens kvalifikation at McLaren og Williams tilsyneladende er ved at få et rigtig godt greb om tingene.
 

For en gangs skyld er det ikke Michael Schumacher der har pole. Han måtte "nøjes" med at have næstbedste tid og er dermed stadig i forreste række. Barrichello derimod måtte nøjes med en plads i femte startrække. Han var dog mere eller mindre uden skyld i dette, da han ikke fik kørt i prækvalifikationen pga. en hydraulisk defekt i bilen. Dermed en chance mindre for at få føling med banen, som har den specielle egenskab at den ændrer karakter meget hurtigt.

Michael Schumacher kunne efter lørdagens kvalifikation se at McLaren og Williams med de seneste ændringer på deres biler - McLaren med en helt ny bil - er rykket tættere på. Ikke at han ikke glemmer BAR og Renault, men hvor især McLaren tidligere har haltet noget efter, er de nu lige pludselig med igen. Det skal dog lige tilføjes at vi endnu ikke har set McLaren MP4-19B i race endnu, men kan de holde linien fra kvalifikationen, er der lige pludselig flere bejlere til podieplaceringerne - også det øverste trin. Og heldigvis for det da. Forhåbentlig er ensformigheden snart slut.

Michael Schumacher:
"Feltet er meget tættere end ved tidligere løb. McLaren og Williams er tilbage igen med en mere konkurrencedygtig pakke. Det bliver en interessant udfordring. Vi er i forreste række og der vil vi blive. Jeg fik ikke pole pga. flere forskellige faktorer, men jeg er i det mindste i forreste række. Vi var ikke gode nok i den sidste sektor. Andenpladsen var ikke det jeg havde forventet, men i stedet bliver strategien meget mere interessant. Den kan meget vel ændre sig over de 70 omgange løbet varer."

Dons

Læs mere om:
  • 04/07/04 - Magny-Cours - Formel 1
  •