Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Touring Car Challenge

Glad og skuffet debutant

ETCC 
29/06/04 

European Touring Car ChallengeOp til weekendens ETCC-løb på Donington havde Jason Watt givet udtryk for sine forventinger, og de var ikke skyhøje med tanke på det var første gang han skulle deltage i klassen og 307'eren ikke endnu har vist sig at være konkurrencedygtige nok i det hårde felt af topkørere og fabriksteams.
 

Jason fortæller: "Fremfor alt er det dejligt at være tilbage og deltage i en international løbsserie, det har jeg virkelig savnet, og den hjertelige velkomst jeg fik ved førermødet med klapsalver fra alle kørere, det rørte mig dybt i mit racerhjerte".

Efter en overraskende 9. hurtigiste tid i lørdagens anden frie træning, hvor en tung regn faldt over den engelske bane, håbede Jason på samme vejr til søndagens to løb. Men vejrguderne vidste sig desværre fra deres venlige side og der faldt ikke en dråbe på løbsdagen.


(Foto: Watt.dk)

Jason fortsætter: "Altså...jeg er da lidt skuffet trods min 13. plads i finalen, for når teamet, Jan og jeg giver os 110 % og vi så alligevel ender i den nederste del af startfeltet så er det da frustrerende, så jeg måtte måle min præstation i min 3-dørs i forhold til Jans nye 5-dørs og det viste sig vi var lige hurtige så på den måde var det da ikke helt utilfredsstillende".

I søndagens finale var der i starten en meget tæt kamp mellem Jason Watt, Carl Rosenbald (BMW) og tyskeren Frank Diefenbacher (SEAT) der ramte Jason så hardt bagi at tyskeren måtte udgå imens Jason heldigvis kunne fortsætte og køre over målstregen på en flot 13. plads trods en smadret bagskærm dinglende efter bilen.

Om det bliver til flere løb i ETCC i år for Jason Watt, ved han endnu ikke.

Jason fortæller: "Som det ser ud lige nu er det vigtigste at teamet får testet noget mere, så vi kan få det optimale ud af bilen i forhold til ETCC, men lige nu fokuserer jeg på det næste DTC-møde på Knutstorp om små 14 dage, hvor vi når at teste på banen i 2 dage inden det går løs og med min sejr i finalen på Jyllands Ringen frisk i hukommelsen, er jeg fuld at optimisme og tændt som aldrig før på at rykke op i tabellen!".

Morten Remar


Læs mere om:
  • 27/06/04 - Donington Park - ETCC
  •