Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Touring Car Challenge

Problemer for Jan Magnussen

ETCC 
28/06/04 

European Touring Car Challenge- på Donington
Jan Magnussen havde endnu en hård weekend da 11. og 12. afdeling af ETCC blev kørt på Donington i England. Jan Magnussen sluttede efter problemer som nummer 19 i første løb og udgik efter 5 omgange i andet løb.
 

Forinden havde Jan Magnussen dog vist sit kæmpe talent, da han, som ved tidligere løb, passerede 5 biler på første omgang, men lige lidt hjalp det.

Løbene var det første løb for den 5-dørs version af Jan Magnussens Peugeot 307 GTI, men små problemer forhindrede Jan Magnussens fremskridt.

"Den nye 5-dørs version føles mere som en rigtig racerbil og er helt klart et skridt i den rigtige retning. Bilen er mere stiv, kører bedre og gør det man vil have den til, men hele weekenden har vi været plaget af en vibration, som bremsede bilens fart. Så selv om den var hurtigere ind i - og i - svingene blev det hele sat til efterfølgende. Vi har ikke kunnet fikse problemet på stedet, så vi ser frem til at få prøvet bilen af, når problemet er løst" fortalte Jan Magnussen fra Donington i England.

Jan Magnussen havde for første selskab af Jason Watt, der endelig var tilbage i den europæiske elite. Jason Watt sluttede de 2 løb som nummer 20 og 13.

Jan Magnussen afventer fortsat besked fra Zytek om han skal deltage i næste weekends afdeling af den Europæiske Le Mans Serie på Nürburgring i Tyskland.


Jan Magnussen håber at komme til start på Nürburgring i denne Zytek.
(Foto: Jan Kaiser)

"Økonomien er ikke helt på plads, men hvis Zytek skaffer pengene, så skal jeg køre. Jeg kan få besked hvert øjeblik, så jeg venter tålmodigt ved telefonen. Det er en bil som har potentiale til at slå de sidste års dominerende Audi'er og jeg vil meget gerne sidde i en Zytek og se om det kan lade sig gøre" siger Jan Magnussen


Læs mere om:
  • 27/06/04 - Donington Park - ETCC
  •