Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault Scandinavian Cup

Kasper Andersen fortsætter med at imponere

Formel Renault
Scandinavian Cup 

25/06/04 

Formel Renault Scandinavian Cup- i Sverige
Med tre 2.pladser i fjerde afdeling af Scandinavian Cup på Mantorp Park i Sverige, er Silkeborgkøren Kasper Andersen helt med fremme i kampen om det Nordiske mesterskab.
 

Det var en meget tændt Kasper Andersen, Team Formula Sport, der var til start i weekendens Formel Renault løb på den tidligere formel 1 bane Mantorp Park i Sverige. Skiftende vejrlig under træningen betød dog, at Kasper Andersen ikke fik det optimale ud af tidskørslen, og derfor måtte starte første og andet heat fra tredje position.


(Foto: BHSøren)

Med aggressiv kørsel fra starten af første heat lykkedes det dog Kasper Andersen, at køre sig op på førstepladsen allerede efter første sving. Desværre kunne Kasper Andersen ikke holde en særdeles velkørende Franck Keckle, Team Den Blå Avis, bag sig. Og med tre førstepladser overtog tyskeren føringen i Nordisk Mesterskab fra Kasper Andersen.


(Foto: BHSøren)

Med henholdsvis 174 og 160 point har de to kører bragt sig alene i spidsen af mesterskabet. Dermed er der lagt op til en meget spændende duel mellem den danske og den tyske kører i de sidste fire afdelinger af Nordisk Mesterskab

- Franck Keckle var virkelig godt kørende og hans bil nærmest flyvende på Mantorp Park i Sverige, siger Kasper Andersen anerkendende, der dog på ingen måde har opgivet kampen.

Han ser frem til de to næste afdelinger af Nordisk Mesterskab, der foregår på Ring Knutstop i Sverige den 17.-18. juli og på Ring Djursland den 7.-8. august.

- Det er to baner, som ligger godt til mig, og hvor jeg normalt kører meget stærkt. Derfor skal jeg meget gerne være tilbage på førstepladsen af Nordisk Mesterskab efter de to afdelinger, siger Kasper Andersen.

BHSøren


Læs mere om:
  • 20/06/04 - Mantorp Park - Formel Renault Scandinavian Cup
  •