Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Touring Car Challenge

Peugeot opruster

ETCC 
25/06/04 

European Touring Car Challenge- til ETCC løbet på Donington
Peugeot Sport Engineering har bekræftet, at man indsætter den nye 5-dørs Peugeot 307 GTI med Jan Magnussen og en 3-dørs til Jason Watt, som dermed får sin længe ventede debut i ETCC.
 

Med en sejr ved det seneste DTC-løb på Jyllands-Ringen, er det en optimistisk Jason Watt der står over for sit internationale come-back:
"Det er helt specielt for mig, det markerer mit come-back til international motorsport. Efter min ulykke har jeg koncentreret mig om DTC, men nu er jeg lykkelig for at være tilbage internationalt. Jeg glæder mig til at møde en masse af de mennesker fra dengang jeg kørte DTM/ITC, f. eks. Gabriele Tarquini, som var min team-kammerat hos JAS (Alfa Romeo) i 1996. Jeg er stolt af at være med på Donington, det beviser at man kan være med i toppen selvom man har været ude for en alvorlig ulykke. Jeg er selvfølgelig klar over, at det ikke bliver let, alt er nyt for mig og jeg har jo ikke feltets mest konkurrencedygtige bil. Peugeot Sport er stadig i den fase hvor vi skal lære og jeg vil gerne være med i udviklingen af 307´eren. Med to biler har team´et mulighed for at vælge forskellige set-ups. Det har vi prøvet før i DTC, hvor Jan (Magnussen) og jeg kørte med forskellige løbs set-up og det virkede fint. Lad os håbe, at vi kan gøre det igen og derved forbedre vores ETCC-bil!"
Them

Læs mere om:
  • 27/06/04 - Donington Park - ETCC
  •