Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault Scandinavian Cup

Team Color Racing

Formel Renault
Scandinavian Cup 

23/06/04 

Formel Renault Scandinavian Cup- stadig med fremme i mesterskabet
Denne weekend kørtes den fjerde løbsweekend i Formel Renault Scandinavian Cup, det foregik på Mantorp Park, og her stillede Team Color Racing til start med Jimmy Jacobsson og Claus Madsen i deres racere.
 

Grunden til at teamet denne gang ikke havde Niels Dyhr med, skyldes at han er plaget af en gamme brokskade, og han er derfor 'sygemeldt' i øjeblikket.
Som afløser for Niels havde teamet valgt Claus Madsen, der tidligere har kørt for teamet, og som til daglig fungerer som mekaniker for Team Color Racing's to faste kørere.


Claus Madsen var denne weekend tilbage i Team Color Racing's Formel Renault 2000 racer.
(Foto: 1st-shot.dk)

Lørdagens heat gik over 8 omgange på Mantorp Park, og her blev Jimmy Jacobsson bedst placerede Team Color Racing kører, han sluttede på 4. pladsen.
Claus Madsen krydsede målstregen på 8. pladsen.
Dermed var der henholdsvis 9 og 5 point til dem.

Søndagens første heat, der var på 5 omgange, her sluttede Jimmy på 7. pladsen og Claus på 9. pladsen
Afstanden mellem den vindende kører Frank Kechele og Claus, var på lige knapt 15 sekunder, hvilket viser hvor tæt kørerne i klassen ligger. Jimmy scorede her 6 point, og Claus 4 point.

I søndagens andet heat gik det knapt så godt for Jimmy, der her sluttede på 6. pladsen, hvilket rakte til 7 point, og da Claus igen sluttede på 9. pladsen, så fik han naturligvis igen 4 point.


Jimmy Jacobsson blev igen denne weekend bedst placerede Team Color Racing kører.
(Foto: 1st-shot.dk)

Så den samlede pointhøst for Jimmy og Claus blev på henholdsvis 22 og 13, og det betyder at Jimmy nu er på 3. pladsen i mesterskabet (137 point), Claus er på en delt 14.-15. plads (13 point), og sygemeldte Niels Dyhr er på 16. pladsen (4 point).

Næste gang Team Color Racing skal på banen bliver igen i Sverige, det er den 17. og 18. juli på Ring Knutstorp.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 20/06/04 - Mantorp Park - Formel Renault Scandinavian Cup
  •