Clio Cup - DK

Tilfreds - trods modgang

22/06/04

Clio Cup- skuffelsen har nu lagt sig (revideret)
Det blev til to top placeringer på banen for Clio Cup køreren Per Poulsen i forbindelse med Padborg Prix, der denne weekend blev kørt på Padborg Park.

Per lagde ud med at køre 3. hurtigste tid i lørdagens fri træning, og her var han kun 0,119 sekund fra den hurtigste kører.
I den efterfølgende tidtagning blev det til en placering som nummer fire, og her var tidsforskellen 0,425 sekund til den hurtigste kører.
Når man kigger ned over tiderne her, så var de første 17. kørere i Clio Cup klassen indenfor et sekund - det er virkelig en klassen hvor de hurtigste kørere er meget tæt på hinanden.

Det første løb om søndagen - prefinalen - var til en stor del præget af et voldsomt regnvejr, og her fik Per Poulsen meget og god hjælp af teamkollega Henrik Larsen i den anden AutoMester Clio, med at få det rette setup på raceren.

I et løb der var præget af flere uheld, megen kørsel bag safety car, og som tilsidst blev flaget af to omgange før tid, kvitterede Per for hjælpen med at blive nummer to bag Jesper Davidsen løbet.

Solen havde været fremme og tørret banen op til Clio Cuppens andet løb, hvor Per Poulsen skulle starte på 6. pladsen, da han havde sat 6. hurtigste omgangstid i første løb.
Han kunne holde sin 4. plads rundt i første sving, og kørte sig allerede på anden omgang på 3. pladsen, som han holdt i lang tid, han måtte dog se sig passeret af en enkelt kører, og var igen på 4. pladsen, for sidst i løbet at rykke helt op på anden pladsen.

Dermed var endnu en top placering hjemme, men denne skulle vise sig kun at være til låns, for efter en protest fra en af de øvrige kørere, så blev Per Poulsen og endnu en kører idømt en tidsstraf på 20 sekunder for overhaling i gul flagzone.

"Alt i alt er jeg tilfreds med weekenden, nu hvor skuffelsen har lagt sig, og ingen skal tro at jeg er bitter på den kører der indgav protesten, jeg ville nok selv have gjort det samme. Så vi er igen ved godt mod, jeg har scoret 5 podieplaceringer ud af seks mulige, og selv med tabet af pointene her i weekenden, så har jeg mindsket afstanden til den førende kører i klassen" - udtaler Per Poulsen efter Padborg Prix.