Yokohama Cup
0-1600cc

22/06/04

- for Søren B
Det blev til et par gode resultater for Søren B. Mortensen i hans Skadeservice sponsorerede Peugeot 206 GTI i Yokohama Cup løbet på Padborg Park denne weekend.

Lørdag blev der kørt en fri træning samt to tidtagninger, og her placerede Søren B. sig på 12. pladsen i den fri træning, samt henholdsvis 8. og 10. pladsen i tidtagningerne.

Op til søndagens første heat trækker der et kraftigt regnskyl ind over Padborg Park, og det sætter virkelig kørerne på en stor prøve i løbet.
Men med klog og 'forsigtig' kørsel kan Søren B. i løbet af de ti omgange kører sig op på 6. pladsen i løbet, og scorede dermed 16 point til mesterskabet.

Det andet heat for de store Yokohama Cup racere kørtes sidst på eftermiddagen, og her var banen tørret op efter alle regnbygerne, så der var lagt op til 'rigtigt' race her.
Søren B. viser her at han også på tør bane kan hamle op med de øvrige kørere i klassen, og han slutter løbet på 5. pladsen, og får så yderligere 18 point.

Her op til sommerpausen er der kørt 10 ud af 18 mesterskabs afdelinger, og her ligger Søren B. Mortensen nu på en samlet 7. plads med 127 point.