Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault Scandinavian Cup

Frid på podiet to gange

Formel Renault
Scandinavian Cup 

21/06/04 

Formel Renault Scandinavian CupGrand Prix Tours Racings svenske vikar Joakim Frid imponerede på Mantorp Park i weekendens Formel Renault løb, hvor han fik to tredjepladser og en fjerdeplads.
 

Joakim Frid, der igen var til start for Grand Prix Tours Racing i Formel Renualt Nordic serien imponerede alle med aggressiv og hurtige tider på Mantorp. Frid kørte i teamets faste kører Jesper Carlens Formel Renualt racer. Og det blev til et godt resultat for den hurtige svensker, der ofte har kørt på Mantorp Park. En fjerdeplads i første løb og Frid var varmet godt op til at sikre sig podieplader i de to næste heat, der blev kørt på Mantorp.

- Jeg så meget frem til at køre på Mantorp og var rigtig opsat op til weekenden. Jeg kender banen ret godt, fordi jeg har kørt Formel Ford på den. Allerede på Karlskoga viste jeg, at der var god fart i bilen, så det var rart at komme på podiet, ligesom jeg havde håbet og troet på. Jeg havde mulighed for at tage andenpladsen i sidste løb, men fik lidt tekniske problemer og måtte så nøjes med tredjepladsen. Alt i alt et meget godt resultat, siger Joakim Frid.

GPT Racings kører Bjørn Tvedt har været uheldig hele sæsonen og på Mantorp Park var han desværre igen forfulgt af problemer. Det resulterede i en niende og to ottepladser i de tre heat.

Grand Prix Tours Racing


Læs mere om:
  • Bjørn Tvedt
  • Joakim Frid
  • Grand Prix Tours Racing
  • 20/06/04 - Mantorp Park - Formel Renault Scandinavian Cup
  •