Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault Scandinavian Cup

Nu vil Tvedt have revance

Formel Renault
Scandinavian Cup 

17/06/04 

Formel Renault Scandinavian CupGrand Prix Tours Racings norske kører Bjørn Tvedt har haft en uheldig sæsonstart. Nu håber han at få revanche og køre nogle gode løb i weekenden på Mantorp Park i Sverige.
 

Mantorp Park er en ny bane for den norske Formel Renault kører. Kun én gang tidligere har Bjørn Tvedt kørt på den hurtige bane, og det var for ti år siden i en Formel Ford, hvor han testede nogle få runder på den korte del af banen. Der bliver derfor tale om en stor opgave for nordmanden, når han stiller til start på banen. Udover at lære banen at kende hurtigt, håber Bjørn Tvedt på, at han bliver forskånet for nogle af de problemer, han har haft i de tidligere løb i år.


(Foto: Birger Hovland)

- Jeg er helt klar til igen at køre race efter det skuffende resultat på Karlskoga i sidste afdeling. Det er igen en ny bane for mig, men vi har to testdage op til løbene og jeg tror på at vi kan finde et godt setup til bilen dennegang. Jeg håber, at vi undgår uheld dennegang, for det er virkelig ved at være på tide med nogle gode resultater, siger Bjørn Tvedt.

Udover Bjørn Tvedt stiller svenske Joakim Frid igen til start for Grand Prix Tours Racing, hvor han skal køre Jesper Carlens Formel Renualt racer. Carlsen er forhindret i at deltage på grund af forpligtelser i Yokohama Cuppen, der kører samme weekend på Padborg Park.


Læs mere om:
  • Bjørn Tvedt
  • Joakim Frid
  • Grand Prix Tours Racing
  • 20/06/04 - Mantorp Park - Formel Renault Scandinavian Cup
  •