Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault Scandinavian Cup

Jimmy alene på Mantorp Park

Formel Renault
Scandinavian Cup 

15/06/04 

Formel Renault Scandinavian CupDen førende kører i det Skandinaviske Formel Renault 2000 mesterskab, svenske Jimmy Jacobsson der kører for Team Color Racing, bliver ene om at forsvare teamets og PPG's farver i weekendens løb på Mantorp Park.
 

Grunden til at Jimmy bliver ene Team Color Racing kører på Mantorp Park, skyldes at Niels Dyhr sidste år døjede med en lysken brok, og denne er sprunget op igen i forbindelse med hans uheld på Padborg Park, så lægerne har anbefalet at han ikke kører denne weekend.

Løbet på Mantorp Park, er det andet ud af tre svenske løb i træk, og her skal Jimmy Jacobsson forsøge at forsvare sin føring i mesterskabet.
Jimmy ligger i øjeblikket på en delt første plads i mesterskabet med 115 point, lige som Kasper Andersen. På tredje pladsen ligger Frank Kechele med 112 point. Så kampen i toppen af den Skandinaviske Formel Renault 2000 klasse er meget tæt i øjeblikket.


Jimmy Jacobsson fører an i den Skandinaviske Formel Renault 2000 serie.
(Foto: Motorsporten.dk)

Teamejer Søren Dyhr udtaler før løbet:
"Det er utroligt ærgerligt for Niels at han ikke kan deltage, men han kan selvfølgelig ikke sidde lægernes råd overhørig og alle i teamet føler med ham. Så nu retter vi alle kræfter ind på at hjælpe Jimmy Jacobsson til et godt resultat på Mantorp Park."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 20/06/04 - Mantorp Park - Formel Renault Scandinavian Cup
  •