Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - 5. time

Le Mans 
12/06/04 

Le MansMørket falder mere på, og den vanskelige overgang mellem lys og mørke er ved kørerne også skal kæmpe i mod.
 

20,04
Lidt problemer med gearkassen for John Nielsen ved et pitstop. Bilen bliver skubbet i pitgaragen hvor der skal ses nærmere på den. Det sker netop hvor John Nielsen har kørt bilen frem på tiendepladsen. Ara er kommet i Audi nr. 5 og kører allerede på de første omgange ligeså hurtigt som Guy Smith i den førende Audi.
20,17
John Nielsen holder stadig i pittet, tilsyneladende er det starteren der er galt med.
20,18
Magnussens bil er avanceret til sjettepladsen.

20,28
Den førende Audi er inde til pitstop og kørerskifte. Desværre for Audi nr. 5 vinder man ikke tid ved pitstoppet. Nu er det Johnny Herbert der kører i Audi nr. 88. John Nielsen og Lister Stormen'en holder stadig i pitgaragen. John Nielsen er under den ufrivillige seance blevet siddende i bilen.
20,37
Officielt er der endnu ikke nogen biler der er udgået, men nogle hænger meget langt bagefter. Én tre stykker er mere end 40 omgange bagefter den førende.
20,41
John Nielsens bil er ved at være klar igen. Men er langt bagefter og på samme omgangshøjde som landsmanden Lars Erik Nielsen, men det varer sikkert ikke længe før det er ændret.

20,58
En af Freizinger Porscherne står i græskanten kort før mål efter at have ramt pitmuren. Jan Lammers som var placeret på en flot fjerdeplads er kørt i pit med store problemer og er steget ud af bilen. Det tyder på et længere varende problem.
Stillingen kl. 21,00:
nr. 2 - Tom K
nr. 6 - Jan M
nr. 33 - Lars Erik Nielsen
nr. 34 - Team Essex Lister Storm

Dons

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •