Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - 3. time

Le Mans 
12/06/04 

Le MansEfter oprydningen efter de to Audi'er, kører løbet selvfølgeligt videre. Hvad bliver det næste vi kan vente? Kan Audi nr. 5 drage fordel af uheldet?
 

18,13
Med to af de værste konkurrenter ude, hvad så med Tom K. og co.? Jo de er rykket kraftigt frem og er nu nr. 2 efter Johnny Herbert og på omgangshøjde. Jan M og Corvetten er nr. 10, Caspar Elgård er nr. 12 og Lars Erik Nielsen nr. 35. Der har været ild i en af Audi'erne som er under reparation i pitgaragen.
18,14
Zytekén som startede som nr. 3 men siden er røget stille og roligt baglæns i placeringerne, humper nu rundt med et punkteret højre bagdæk. Zytek'en er i pt. nr. 9 men mister mange placeringer ved punkteringen.
18,19
Der er i øjeblikket flere biler der punkterer ude på banen. Måske lidt efterladenskaber fra tidligere uheld, hvor carbonfibrene nu skærer i dækkene.
18,27
Allan McNish melder at han har kraftig hovedpine efter uheldet og er sendt på hospitalet til et nærmere tjek.
18,30
Stillingen kl. 18,30:

nr. 1 - Audi nr. 88
nr. 2 - Pescarolo nr. 18
nr. 3 - Dome nr. 9
nr. 6 - Audi nr. 5
nr. 9 - Team Essex
nr. 10 - Jan M
nr. 35 - Lars Erik Nielsen.

18,50
Den ene af de beskadige Audi'er er kommet på banen, men er 10 omgange efter. Jens Møller er kommet i Lister Storm raceren, men er kørt er banen. Jan M. fører sin klasse og Tom K er nu nr. 2 men er 2 omgange efter Johnny Herbert. Og endelig er Lars Erik Nielsen nu nr. 34.

Dons

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •