Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Canadas GP - Vejrudsigten

Formel 1 
10/06/04 

Alt tyder på at det canadiske Formel 1 Grand Prix skal køres i tørvejr. Dermed er der endnu mindre håb for de små teams.
 

Ifølge flere canadiske vejrstationer og metrologer, vil det canadiske Grand Prix blive kørt i tørvejr. De har i deres prognoser alle meldt om tørvejr i de tre dage hvor Formel 1 feltet kører rundt på Gilles Villeneuve banen. Eneste varianter er temperaturen og til dels vinden. Vinden bliver efter de foreløbige prognoser dog ikke et stort problem. Temperaturen derimod vil blive mere varierende, dog i en konstant kurve op ad. Fredag vil temperaturen således nå ca. 21°, lørdag ca. 23° og søndag hvor Grand Prixet køres, bliver det endnu varmere, nemlig op til 27°.

Alt i alt ser det lovende ud, men beregninger er noget af det værste til at slå fejl. Det er tidligere set at netop i Montreal kan vejret skifte ret hurtigt.

Dons

Læs mere om:
  • 13/06/04 - Gilles Villeneuve - Formel 1
  •