Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroen SAXO Cup

Forrygende start

Saxo Cup 
10/06/04 

- på weekenden for CC Racing
Først på lørdagen gik alt som det skulle. Vi havde en forrygende tidstagning og endte med at skulle starte på pole til begge heat. Desværre gik det kun ned af bakke herefter.
 

I første heat om lørdagen kom Claus Christensen rigtig godt fra start, men allerede i første sving blev der bremset lige lovlig sent og han endte kortvarigt i sandkassen. På vej ind på banen igen blev Claus påkørt bagfra og måtte udgå med en ret beskadiget bil. En meget skuffet Claus troede ikke han kom ud at kører igen denne weekend, men heldigvis fik teamets dygtige mekanikere bilen klar i lynfart.


(Foto: CC Racing)

Til søndagens finale skulle Claus som nævnt igen start på pole. Han kom rigtig godt fra start og fik hurtigt skabt et hul ned til nummer 2. Desværre havde han tyvstartet og blev ikendt en stop and go straf som gjorde en topplacering umulig. Efter Claus kom ind på banen igen som nr.19 kørte han sig godt op og sluttede som nr.14.

På én gang en forrygende men samtidig meget skuffende weekend for CC Racing. Vi ser nu fremad til næste løb på Padborg Park, hvor vi håber på en topplacering.

Race2fun.dk
for
Team CC Racing


Læs mere om:
 • 06/06/04 - Jyllandsringen - Saxo Cup - Saxo Cup
 •  
   

  Citroen SAXO Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her