Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel Ford 1800

Svær at være i familie med

F1800 
10/06/04 

For Nicki Thiim blev weekenden på Jyllands-Ringen bare bedre og bedre. Hvad der startede med en defekt drivaksel, endte med gode placeringer og ny banerekord.
 

Træning
Tegnede godt og Nicki lagde ud med fornuft og velovervejet kørsel , for langsomt at få varme i dækkene og lære banen at kende. Men efter 6 omgange måtte han trille langsomt hen mod pit-udkørsel med en defekt drivaksel. Han havde dog den rigtige feeling med vognen og banen, så han mente at der var gode muligheder til den officielle tidtagning.

Tidtagning
Nicki kører tidtagningen med meget konstante tider, dog kan han kun opnå en 7 plads i startopstillingen, da han under tidtagningen havde lidt problemer med over/understyring i svingene. Stærkt utilfreds med dette resultat kommer han da også ind til teamet og proklamerer forbedringer, ellers er han bange for ikke at kunne holde med de andre kørere.

Teamet plus Bjarne Rasmussen (Copytec Racing) og Kurt Thiim vil nu gøre alt for at Nicki Thiim får noget mere hold på formelvognen, samt speed!

1. Heat - Et kanon kørt løb!
Nicki forsøger allerede under starten at indtage 4. pladsen, men da der ligger en på siden af ham, som pludselig lukker af, må han op at stå på bremsen, og dermed nøjes med at rykke få pladser frem. Men da dette var en kører fra Lån og Spar Bank Racing (Mats Franer), som måtte overlade pladsen til den hurtige og "hævntørstige" Nicki Thiim, var dette en lille sejr!

Christian Jørgensen og Kim Humborstad lå foran og disse kunne da heller ikke sige sig fri for at være udsat for angreb fra Nicki Thiim. Dog blev det kun ved angreb. De to lå og fightede med hinanden, og Nicki ville ikke risikere at blive involveret i det som kunne resultere i en ufrivillig tur udenfor banen.
Nicki holdt sin placering som 4'er!

2. Heat - Ny banerekord
Nicki rykker allerede under starten op på 3. pladsen, hvorefter der kommer en safety-car periode som giver lidt tid til at overveje at angribe straks der igen er fri bane! Som sagt så gjort - anden pladsen er sikret. Indtil videre da.
Anders Ole Egebart skal nu heller ikke gå fri, så Nicki gør forsøg på at hale ind på den hurtige "førende", men må opgive da Egebart kører på nye dæk!
Nicki Thiim må dog også ind i mellem kæmpe lidt, for ikke at give placeringen tilbage til en konkurrent fra Lån og Spar Bank teamet, Chr. Jørgensen.

Placeringen holdt dog hele vejen hjem og der blev noteret ny banerekord for Nicki Thiim.

Nu kunne Kurt Thiim ikke holde sig længere og måtte da også indrømme at den knægt er svær at være i familie med !
Dog var han ikke rede til at lade håret farve, da der nok skulle mere til for at få en sådan sejr i " Hus "

Team-Thiim.dk


Læs mere om:
  • 06/06/04 - Jyllandsringen - F1800
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her    ASETEK SIMSPORTS