Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 0-1600cc

Første sejr til Team No Limit Racing

Yokohama Cup
0-1600cc 

09/06/04 

Vi er bare så glade, hvor er det skønt at vi endelig fik den sejr som vi selv synes vi har fortjent. Efter alle vores 2. og 3. pladser er det sgu en dejlig fornemmelse endelig at se Christian Pedersen stå øverst på sejrspodiet.
 

Efter vores to 2. pladser på Ring Djursland i sidste weekend, skulle vi have 60 kg. "succes" ballast i bilen. Så mange kilo har vi ikke haft i bilen før, derfor var vi heller ikke helt sikre på hvordan den ville kører. Vi valgte derfor ikke at gøre noget ved bilen til den frie træning lørdag formiddag. Træningen gik perfekt, og Christian var 5. hurtigst kun et lille 0,5 sek. efter Bruno Rasmussen som var hurtigst, så det så ud som om at vi godt kunne "lege" med selvom vi havde de mange kilo med i bilen.

Vi kørte ud til den første tidtagning, uden at ændre noget ved bilen. Christian var tilfreds med den måde som bilen kørte på, så det var bare med at give den noget gas.
Tidtagningen endte med en Pole til Poul Erik Jensen i tiden 1:21,131, Steffen Larsen tog sig af 2. pladsen 1:21,320 Henrik Mikkelsen satte sig på 3. pladsen 1:21,444, Bruno Rasmussen blev 4'er 1:21,474 Per Madsen 5'er 1:21,493, Christian satte sig på 6. pladsen i tiden 1:21,722, stadig et lille halvt sek. efter. Men prøv lige at nærlæs de 6 første tider, der er godt nok tæt, så der var lagt op til et rigtigt spændende heat lørdag eftermiddag.

Vores anden tidkørsel er stort set den samme historie som første tidkørsel, bortset fra at Christian havde avanceret en placering, så han nu skulle starte 5'er til søndagens heat.
Henrik Mikkelsen var hurtigst i tiden 1:20,981 Per Madsen var 2'er 1:21,397 Bruno Rasmussen 3'er 1:21,434 Poul Erik Jensen 4'er 1:21,502 Christian 5'er 1:21,502 Steffen Larsen 6'er 1:21,613. Så her var der igen lagt op til et "forbudt for børn" heat om søndagen.


Christian Pedersen i hans Honda CRX racer på vej mod sin første sejr i Yokohama Cuppen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Lørdagens heat blev ikke helt så spændende som vi havde håbet, Henrik Mikkelsen tog i raketfart starten, og der blev han resten af heatet uden at være truet af nogen som helst.
Poul Erik Jensen og Per Madsen kæmpede lidt om 2. pladsen og her trak Poul Erik det længste strå. Christian, Bruno og Steffen lå og kæmpede om 4. pladsen, det har de gjort før de tre gutter, men det var ligesom om at Christian ikke kunne sætte et afgørende angreb ind, selv om det først var på selve målstregen at 5. 6. pladsen blev afgjort mellem Christian og Bruno, her havde Bruno snuden længst fremme så han tog sig af 5. pladsen. Det er en fornøjelse at stå og se hvordan de tre lå og kørte et flot ræs, selv om de kører meget tæt, er der ingen af dem der taber hovedet og prøver et eller andet fuldstændigt vanvittigt. De respekterer hinanden 100 % og giver publikum en demonstration på hvor flot ræs kan kørers, selvom det i sidste ende handler om at vinde.!!!

Efter heatet talte vi om at Christian havde haft problemer med at komme hurtigt ud af svingene, det var ligesom om at der manglede noget moment i bilen. Vi blev enige om at det nok var den ekstra vægt der gjorde udslaget. Men ved nærmere gennemgang af bilens fordæk, fandt vi ud af at det nok var tid til at sætte 2 nye dæk på, samtidig ændrede vi lidt på forvognen for at se om det ville give Christian noget mere greb ude på banen. Bilen var nu klar til søndagens heat, og det var tid til at nyde det dejlige sommervejr som lørdagen havde budt på.

Søndagens heat blev en helt anden og meget positiv oplevelse. Sikken et heat..!!
Manden på Pole, Henrik Mikkelsen kom slet ikke fra start. Han havde ødelagt en trækakse og blev bare holdende, og det var kun med nød og næppe at både Bruno og Christian undgik at kører ind i Henrik..!! Synd for Henrik, som sikkert havde planer om at vinde sin 2. sejr på stribe.
Til trods for Henriks uheldige situation lykkedes det alligevel både Christian og Bruno at få en ordentlig start, Poul Erik Jensen går i front og får skabt et lille hul ned til Per Madsen, herefter kommer Steffen, Bruno og Christian. Vi kan hurtigt se at Christian har meget bedre fart i bilen, og allerede på anden omgang overhaler Christian BÅDE Bruno Rasmussen og Per Madsen, en kanon flot dobbelt overhaling i bedste Michel Nykær stil.!!! Herefter sætter Christian jagten ind på Poul Erik, og på 3. omgang laver han endnu en flot overhaling ovre på det nye baneområde, Christian skal nu holde 1. pladsen i 7 omgange. Og jeg kan love jer for at hvis man måtte ryge inde i pitten, så ville der blive sat ny rekord i at få røget 200 smøger..!!!
Men Christian holder hovedet koldt, og som heatet skrider frem øger han afstanden til Poul Erik, og at Christian kører stærkt er der ingen tvivl om, inden han kører over stregen som vinder af heatet, når han også lige at sætte hurtigste omgangstid i 1:21,345. En super flot præstation af Christian, som alle i teamet er meget meget glade for, det er nu engang sjovest at vinde.!!


Christian Pedersen øverst på sejrsskamlen, på 2. pladsen Poul Erik Jensen og på 3. pladsen Steffen Larsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Vi kan nu næsten ikke vente med at komme til Padborg Park, vores flotte resultat betyder at vi nu "kun" skal have 40 kg. "succes" ballast med i bilen. Men det kræver at vi igen laver nogle gode resultater, hvis vi skal gøre os nogle forhåbninger om at komme tilbage i kampen om mesterskabet. Her har vores nærmeste konkurrenter stadig et pænt forspring, og lur mig om ikke de også vil gøre alt for at skrabe så mange point hjem som muligt, så der er lagt i kakkelovnen til et par rigtigt spændende heat om 14 dage på Padborg Park.

Team No Limit Racing


Læs mere om:
  • 06/06/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •