Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 0-1600cc

Dennis Barth ovenpå igen efter 4 plads

Yokohama Cup
0-1600cc 

08/06/04 

Sæsonen hidtil har ikke udformet sig som Dennis Barth har kunnet ønske sig. Tekniske problemer har drillet, men nu er skuden tilsyneladende vendt.
 

I weekendens afdelinger i den lille Yokohama Cup var det en noget spændt Dennis Barth der mødte op. Ville der komme flere tekniske problemer? Med det siddende i baghovedet kørte han ud til tidtagningssessionerne. I den første session blev til en hæderlig 10 plads, bedre gik det i den anden session hvor han kørte syvende hurtigste tid. Og til en forandring var der ingen tekniske problemer.

Men det skulle blive bedre endnu. I første heat om lørdagen kørte Dennis Barth sig frem til en ottendeplads. Og stadigvæk var der ingen problemer. Og så kom det vigtige andet heat om søndagen foran de mange fremmødte tilskuere på Jyllandsringen. Med god kørsel fik han kørt sig yderligere frem og sluttede på den utaknemmelige fjerdeplads. Utaknemmelig fordi podiet nu er så tæt på. Men det var en meget glad Dennis Barth efter løbet. En weekend uden problemer.


Dennis Barth var foran de fleste konkurrenter i 2 heat
(Foto: Motorsporten.dk)

Bilen er i de seneste måneder blevet gennemgået minutiøst, alligevel er forekommet flere fejl som har hindret Dennis Barth i at komme frem i feltet. Men nu fungerer det. Det betyder også at det er væsentligt lettere at komme hjem efter en løbsweekend. Nu er det kun det alm. vedligehold der skal foretages. Men Dennis Barth og hans mekanikerteam ligger ikke stille af den grund. Først og fremmest er en testdag i næste uge inden det går løs i de næste afdelinger på Padborg Park. Samtidigt er der nu også overskud til at kunne arbejde med de små tekniske detaljer som eksempelvis dæktryk. Det er ikke lige meget hvilket dæktryk man kører med. Forholdene kan ændre sig på kort tid, så det er temmelig nødvendigt at køre med det rigtige dæktryk under de givne forhold. Det er sådan noget bl.a. at Dennis Barth og hans mekanikere nu vil til at arbejde videre med. Jo, Dennis Barth ser meget mere lyst på de kommende afdelinger af den lille Yokohama Cup nu efter sæsonens bedste placering.

Dons

Læs mere om:
  • 06/06/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •