Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

Fint 'Juniløb' for Søren B

Yokohama Cup
1601-2000cc 

08/06/04 

Yokohama Cup køreren Søren B. Mortensen kørte denne weekend på Jyllands-Ringen, hvor klassen afviklede to afdelinger i forbindelse med 'Juniløbet'.
 

Søren B lagde hårdt ud med tredje bedste tid i lørdagens fri træning, kun 0,172 sekund fra dagens hurtigste kører.
Men det var som om motorens kræfter var sluppet lidt op til tidtagningerne, hvor det blev til to placeringer midt i det store felt, på henholdsvis 10. og 9. pladserne.


(Foto: Motorsporten.dk)

Weekendens to afdelinger à 10 omgange blev afviklet med en afdeling lørdag og en søndag. Og i lørdagens løb kunne Søren B køre sig op på 7. pladsen.
I søndagens enlige optræden på Jyllands-Ringen, kunne Søren B krydse målstregen på 8. pladsen.
Her ville han gerne have haft yderligere et par omgange, da han på det tidspunkt var kommet helt op bag de foran kørende konkurrenter, men ikke fik en mulighed for at sætte et endeligt 'angreb' ind på dem.

"Det er både svært og hårdt at skulle køre sig op fra startplaceringer midt i feltet" - udtalte Søren B. Mortensen - efter søndagens løb - "men selv om de gode placeringer udeblev, så var der alligevel fremskrid at spore, mine tider ligger nu meget tættere på de hurtigste kørere i klassen. Så alt i alt er jeg godt tilfreds med 'Juniløbet'. Jeg er dog også klar over at det nu bliver endnu sværere at finde de næste par tiende sekunder, så jeg yderligere kan mindske afstanden til de førende kørere. I samarbejde med Skovby Autoværksted arbejder vi i øjeblikket med at få en ny motor klar til løbet på Padborg Park den 19. og 20. i denne måned."

Weekendens 7. og 8. plads indbragte Søren B yderligere 27 point i mesterskabet, hvor han nu ligger på en samlet 9. plads ud af de 25 kørere der indtil nu har scoret point i år.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 06/06/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •