Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama Cup 1601-2000cc

Byriel med helt fremme

Yokohama Cup
1601-2000cc 

07/06/04 
Yokohama

- i mesterskabet
Selv om weekenden ikke startede alt for godt for Volvo køreren Anders Byriel, så sluttede den med flotte resultater og mange point til mesterskabet.
 

I lørdagens fri træning sluttede Anders med 12. hurtigste tid, ud af de 20 kørere der denne weekend var tilmeldt den store Yokohama Cup klasse for biler mellem 1601 og 2000 cc3.
Ikke lige det som man i Team Byriel Racing havde sat næsen op efter. Men allerede i den første tidtagning, så forbedrede Anders tiderne og sluttede på en respektabel 7. plads, en pladsering han forbedrede til en 6. plads i anden tidtagning, og dermed var Anders igen med oppe foran i feltet.


Anders Byriel måtte udnytte Volvo S40 raceren til det yderste denne weekend.
(Foto: Motorsporten.dk)

Lørdag eftermiddag kørtes første heat, og det blev til 10 omgange hvor der virkelig blev kæmpet om placeringerne i toppen af feltet, og her kunne Anders køre sig op på en 4. plads, samt krydse målstregen under 10 sekunder efter den vindende kører.

Andet heat var kørernes eneste tur på banen om søndagen, og igen her var kampen i toppen af feltet meget tæt, alligevel kunne Anders forbedre sin startplacering som nummer 6 til at slutte løbet på 5. pladsen.


I begge heat kunne Anders Byriel forbedre sine placeringer, og dermed score vigtige point til mesterskabet.
(Foto: Motorsporten.dk)

4. og 5. pladserne indbragte Anders Byriel henholdsvis 20 og 18 point til mesterskabet, hvor han nu er oppe på 148 point, hvilket placerer ham på en samlet anden plads i mesterskabet, efter at otte ud af de atten afdelinger nu er kørt.

Næste gang Anders Byriel skal på banen i Yokohama Cup mesterskabet bliver den 19. og 20. juni på Padborg Park.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 06/06/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS