Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

Juniløbet - 2000 cc3 - 1. heat - løbsrapport

Yokohama Cup
1601-2000cc 

05/06/04 

Lars Hein dukkede op fra sidelinjen og satte den etablerede dagsorden ud af kraft. Jesper Carlsen blev vinder af det resterende felt, med Kim Lund Johansen på tredjepladsen.
 

Fra pole kan Lars Hein ligge sig i front fra start, foran Kim Lund Johansen, Jesper Carlsen og Anders Byriel. Carlsen får dog hurtigt byttet plads med Kim Lund og kan nu sætte jagten ind på den førende, men forgæves. Hein vinder en flot comeback-sejr og sætter i tilgift hurtigste omgangstid.


Starten på første heat.
(Foto: Motorsporten.dk)

Tredjepladsen er Kim Lund Johansens, men løbet igennem har han Anders Byriel i spejlene, selvom der aldrig er optræk til positionsskifte.

Kim Holmgaard er kommet af sted som femmer foran Søren B. Mortensen, Klaus Verner, Lars Vendelbo og Flemming Schantz. Sidstnævnte har dog problemer med at komme rundt i startsvinget, ikke én men to gange og må i mål nøjes med 11. pladsen.
Holmgaard holder stand til midt i løbet, hvor Vendelbo kommer forbi. Afstanden op til Anders Byriel er anselig og bliver aldrig hentet. Kim Holmgaard er langtfra fredet, for nu presser Klaus Verner på. Seat-køreren holder stand et par omgange, imens Verner forsøger både indenom og udenom stort set over alt på banen. Da han endelig kommer forbi på syvende omgang, kommer Søren B. Mortensen med forbi.
Verner, Mortensen og Holmgaard bliver nu sekser, syver og otter, mens Rene Hoff og Jesper Sally Pedersen slutter top-10 af. Jakob Borum gennemfører sit første løb i år og trods skuffelse over at blive tolver, kan han glæde sig over heatets sjette hurtigste tid.


Lars Hein vinder af første heat, her flankeret af Jesper Carlsen (2. pl.) samt Kim Lund Johansen (3. pl.).
(Foto: Motorsporten.dk)

I et løb hvor VM Zink Umicore-Peugeot'erne generelt er degraderet til andenviolin, er det sigende at David Falch overhovedet ikke kom til start, på grund af en ødelagt motor. Han og teamet har dog tilkendegivet at de er med i søndagens løb.

Jesper O. Hansen

Læs mere om:
  • 06/06/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •